Aşk İlişkileri "Seni seviyorum" sözü sizi heyecanlandırıyor mu? Bunu samimi bir şekilde duysanız? Kışkırtıcı_zevkler Takip Et Xper 6 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Seni seviyorum sözü sanki gittikçe basitleşiyor ama yinede bunu duyunca neler hissediyorsunuz? "Seni seviyorum" sözü sizi heyecanlandırıyor mu? Bunu samimi bir şekilde duysanız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Ben heyecan duymam bana bunu söyleyen kimse yok çünkü 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ben de seviyorsam heyecanlı olur.. 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Samimice söyleyeniyle karşılaşmadım 1 0 Yorumla
kansıcağı Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Ondan hoşlanıyorsam evet 1 4 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Yani seviyor isen demi Yorumla kansıcağı +1 yıl Evet Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl Peki sende karşılık verir misin bu söze Yorumla kansıcağı +1 yıl Tabiki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben heyecan duymam bana bunu söyleyen kimse yok çünkü
Ben de seviyorsam heyecanlı olur..
Samimice söyleyeniyle karşılaşmadım
Ondan hoşlanıyorsam evet
Yani seviyor isen demi
Evet
Peki sende karşılık verir misin bu söze
Tabiki
hiç yaşamadım