Bu cümleyi kurduğum biri var, biliyordur herhalde o şuanda bunu kalben ve isteyerek söylediğimi ve günü gelince beyefendi gibi yanında ve bütün kalbimle söyleyebileceğimi tahmin ediyordur herhalde...
kalben tabi ki. ama bazı sevgililer olur, böyle bakışlarından, hareketlerinden, size olan ilgisinden her şeyi çok net anlıyorsunuz. sevdiğine olan sevgini kelimelere dökmek şart değil. bedenlerde iletişim kurabilir.
Şöyle açıklayım, mesela ben bir insanı önce sever sonra birlikte olurum, hani sevmeden deneyerek yapmam yani sonuç olarak şuana kadar bir kişiye seviyorum dedim ki sevdim. Hissederek seviyorum demek istedigim için yalnızım 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
En son ne zaman seni seviyorum cümlesini kullandığımı dahi hatırlamayacak kadar taşlaştırmışlar kalbimi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Tabiki kalben ama o tabi napior cekip gidiyor. Güya hep kadinlarin kalbi kiriliyor. Ama kendi kaybeder takmiom artık
Henüz söylemedim. Şayet söylersem gerçekten kalben söylerim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
valla hep dilde soledim kizlarin zayif noktasi bu hemde ole bir soledim ki eriyip gittile kullandim evet belki karaktersizce davrandim ama seven yaranmiyor bu hayat bunu ogretti
En İyi Cevaplar