Ben genelde ilişkilerde özellikle aşk ilişkilerinde insanların sadece seni seviyorum senin için ölürüm senin için şunu yaparım bunu yaparım söylemlerini samimiyet içinde bulmuyorum. Benim için önemli olan noktalardan bir tanesi varsa bana o duyguyu hissettirmesi benim aileme özellikle anne babama değer veriyorsa kıymet veriyorsa onlara böyle lafta değil hakikaten kızları gibi davranıyorsa asıl o dakikadan sonra o insanın beni sevdiğini anlayabilirim ona bakarsanız bugün sözde herkes seni seviyorum kelimesini kullanıyor önemli olan bu sözü kullanmak değil..
Seni seviyorum alın ben de kullandım, kullanmak bir şey ifade etmez önemli olan hissettirmek
Benim için seni seviyorum cümlesinden daha önemli cümle seni çok seviyorumdur.. yani aslında cümle değil içten gelmesi daha önemli benim için. mesela bir kişinin bana samimiyetsiz olup da sen benim her şeyimsin sana aşığım demesindense. içten ve samimi olup. iyi ki varsın Barış demesini tercih ederim.. bence de önemli olan altı boş değil içi dolu söylenen cümlelerdir. keyifli geceler 💫🥂
Böyle diye diye hiç kullanılmayan sevgi sözcüğü temelli silindi. Oysa ki seni seviyorum demek karşıdakinin gününe çiçekler serer. Bu huyunu beğenmiyorum, şu eksikliğin var gibi kelimeleri teklemeden söyleriz de seni seviyorum diyeceksek derin derin felsefe yapasımız gelir. Yanlış! Ey site halkı sizi seviyorum!
Kimse kimseye güvenmez ama seven sevdiğinden ayrı ve uzakta duramaz görmek ister yakınında olmak ister en güzel anlarınıda en derin duygularınıda bilsin ister. Paylaşılmayan bir hayatın içinde sevgi olamaz
Seni seviyorum demekten çok değerli olan... bunu davranışları ile gösteriyor olması... Sözlere inanacak yaşı çoktan geçtim... davranışa yansımayan hiç bir sözcüğün gözümde değeri yok...
Bu şarkıyı çok severim bazen anılarımı hatırlatır Sorudada dediğin gibi seni seviyorum demekten daha önemli olan cümleler vardır İnsan o cümleleri bulabileni hissettirebileni bulmalı Yoksa Seni Seviyorum artık 1 haftalık ilişkilerde bile söyleniyor Neyse çok kafa ütüledim Behlül kaçar😉👋 m.youtube.com/watch