Mesela;
- Seni seviyorum
- Eee yani
- Seni seviyorum
- Bende kendimi seviyorum
- Seni seviyorum
- Sen bir şey mi yaptın?
Vs Vs...

Mesela;
- Seni seviyorum
- Eee yani
- Seni seviyorum
- Bende kendimi seviyorum
- Seni seviyorum
- Sen bir şey mi yaptın?
Vs Vs...

Evet seni seviyorum dediğim zaman Allah razı olsun yanıtı almıştım 😅. Gülme krizine girmiştim. Olabiliyor yani herkes te ben de seni seviyorum demek zorunda değil bence.
Hahahah 😂 eyvallah deseydin sende
Öyle yaptım ne yapalım
Kimseye seni seviyorum demediğim için ilgin. bir cevap almadım yani aşk anlamında yoksa yakın kız arkadaşıma seni seviyorum demiştim ve oda aynısını söylemiştim. bir de hayvanlara seni seviyorum diyorum onlarda kendini sevdirerek güzel yanıt veriyor bunun dışında yengeme de seni seviyorum demiştim yani bunlar güzel şeyler bence. insan farklı bir cevap alıyorsa bence yanlış kişiyi demiş olabilir.
Seni seviyorum
Bende kendimi seviyorum şunu umarım duymam 😅
Bunu anlamam 4-5 saniye sürdü 😂 ama kötü olurdu birine seviyorum diyorsun oda ben de beni seviyorum diyor
+seni seviyorum
-İyi.
+seni seviyorum
-seveceksin tabi..
+seni seviyorum
-ben olsam ben de kendimi severdim..
... gibi gibi cevaplar aldık 😕
Anladım anladım 😄
Dedik tabiki🙃
Yeter artık narsistlerle uğraşamam 😃
Teşekkürler 😺
-Seni seviyorum
-_____________
Görmezden geldi sonra yine ben hatırlattım 😂
Cevap
1Cevap
İlginç cevap almadım 🙄
Seni seviyorum deme özürlüsü olduğum için henüz kimseye öyle bir şey söylemedim 🤣nebiliyim hava soğuk sıkı giyin üşütme hasta olma gidince haber ver vb gibi şeyler söylerim bana söylenirse kendimi sevdiğimi söylerim🤣
İlginç bir cevap almadım fakat aklıma bu soruyu görünce Medcezir dizisi geldi. Mira, Yaman'a seni seviyorum diyordu. Yaman'da teşekkür ediyordu..
O daha vahim😅
İlginç bir cevap almadım. Genelde aşk anlamında değil ama bende seni seviyorum güzel kızım derler 😊
Bana demediler ama bi kere ben de kendimi seviyorum demiştim.
Sen bişeymi yaptın güzelmiş. Pek demiyorum. Olmadı
"Ben koşarken de seni seviyorum"çok iyi ya😂... Hayır ilginç cevap almadım aynı şekilde karşılık aldım...
allah razı olsun demişti 😂😂😂
tepkimi hıc sorma😂😂😂 tamam allah rızası en büyük Arzum ama söylenmesi gerekenler bu değildi😂😂😂
hayır
Ben sevmiyorum falan olmuştur 😂
Daha neler duydum neler😂
Genelde füze atıyorlar ama ölmüyoruz😃
Düştüğümü kim söyledi 😏 başım döndü sadece😏
Sen bak sen😅
- Seni seviyorum.
- Duyamadım 🙈
Yok kulağına söylüyorum bu sefer de😄
Yanımdaki adama mı 😄
Aşk anlamında ise kimseye demedim.
İlginç bir cevap almadım karşılık alıyorum