Aşk İlişkileri "Seni seviyorum" sözüne karşılık olarak aldığınız en ilginç tepki neydi? Sinirli_Penguen Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor "Seni seviyorum" sözüne karşılık olarak aldığınız en ilginç tepki neydi?#Penguensoruyor "Seni seviyorum" sözüne karşılık olarak aldığınız en ilginç tepki neydi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aybükem78 Takip Et FenomenMaster Yaş: 48 +1 yıl Üstelikte ilk kez onu sevdiğimi sevişirken göz gözeyken söylemiştim , karşılığı sadece”Hııı” oldu.. 1 3 Yorumla Sinirli_Penguen +1 yıl Yaşıyor mu hala? :D Yorumla Aybükem78 +1 yıl Evet😄 Yorumla Sinirli_Penguen +1 yıl Ama nasıl?39 kere bıçaklayıp, gözlerini kaşıkla oyup, yüzüne kızgın yağ döktükten sonra nasıl yaşıyor hala? :DArtık hayatına bitki olarak devam ediyor olmasın? :D :D Yorumla
incierto1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 42% +1 yıl Biliyorum demiştim. Meğer yanlış biliyormuşum. 🚬🚬 1 0 Yorumla
Alfreda Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 47% +1 yıl Hiç kimseye seni seviyorum demedim. Ben sözle söylemem hissettiririm karşımdaki kişiye. 1 0 Yorumla
Kamelyalı_Kadinnn Takip Et Master Yaş: 106 , eic 77% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hic karşılık olarak değişik cümle duymadım. Ama Allah razı olsun demisligim var. 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kaç kere onu bilmiyorum ki pek dediğim cümle değildir. 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Bende kendimi seviyorum 1 0 Yorumla
Mertoplazmik Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Ben de seni seviyorum 👻 1 2 Yorumla Sinirli_Penguen +1 yıl Bunun neresi ilginç peki? Yorumla Mertoplazmik +1 yıl Demezlerdi normalde 😂 Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. yok :D 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Üstelikte ilk kez onu sevdiğimi sevişirken göz gözeyken söylemiştim , karşılığı sadece”Hııı” oldu..
Yaşıyor mu hala? :D
Evet😄
Ama nasıl?
39 kere bıçaklayıp, gözlerini kaşıkla oyup, yüzüne kızgın yağ döktükten sonra nasıl yaşıyor hala? :D
Artık hayatına bitki olarak devam ediyor olmasın? :D :D
Biliyorum demiştim. Meğer yanlış biliyormuşum. 🚬🚬
Hiç kimseye seni seviyorum demedim. Ben sözle söylemem hissettiririm karşımdaki kişiye.
Hic karşılık olarak değişik cümle duymadım. Ama Allah razı olsun demisligim var.
Kaç kere onu bilmiyorum ki pek dediğim cümle değildir.
Yok öyle bir tepki 😁😁
İlginç bişey olmadı dedm ve evliyiz
Bende kendimi seviyorum
Ben de seni seviyorum 👻
Bunun neresi ilginç peki?
Demezlerdi normalde 😂
"Ben de seni seviyorum" tepkisiydi.
Çok doğru bir karar bende kendimi seviyorum
Pek ilginç bir karşılık gelmedi 😅😅
Eyvallah😂
Sorunun cevabı o olmaması gerekiyordu..
boş yapma da eve gel. çünkü ev boş