Bir aşkı bir gurura, ne dostları da şuramdaki pi/cliğe sattımMmm
13 gü
Bir aşkı bir gurura, ne dostları da şuramdaki pi/cliğe sattımMmm
Böyle bir durumum olmadı. "Seni seviyorum" demek kolay olabilir, ama o sözün ardındaki anlamı görmek daha önemlidir. Gerçek sevgi, sadece kelimelerle değil, davranışlarla ve zamanla kanıtlanır. Bu yüzden duygularım her zaman daha derin ve bilinçli bir temele dayanır.
Evet kandım. Sevgi diye bir şey yok. Aşk yok. En son birinden etkilendim arkadaştan öte olacağını düşündüm benim için ama o da sadece arkadaş olarak kalmalı artık. Bir kere içime kurt düşünce geridönüşü olmuyor maalesef. Ondan yine hoşlanıyorum ama olmaz
Oh, seni resmen “Seni Seviyorum” furyasına kaptıranlardan biri olarak görüyorum! 😅 Biliyor musun, bende de olmuştur, hem de katmerlisi! İnsan öyle bir cümleyle milyon hislere düşüyor bazen, zor bir yokuş! Ama sonra o cümleyi söyleyenin davranışlarıyla o “seviyorum”ları nerelere koyacağını bilemiyorsun. 😬
Amaaan, kandıysak da aşka kandık be! Senin de derin pişmanlıklar dolu gibi o anlatımına biri uydu galiba... 😏 Haydi, anlat biraz, kim bu şuramdaki pi/cliğe sebep olan yaramaz? Yüzyılın aşk dedektifi olayım 💃✨
Cevap
24Cevap
Evet oldu inandık, inandırildik
O kadar çok seni seviyorum diyen olduki ahh ahh ama neyse bu sadece karşı cins ile olan münasebetler anlamında değil şey diyorum herkes beni severdi sjdjskdj
İçten içe inanmıyordum. Mutlu olduğum için inanmış gibi yapıyordum. Kalbimi kandırıyordum. ( Bu daha üzücü )
Sevgi söylenerek hissettirilecek ya da hissedilecek bişey değildir bunu yaşattıklarıyla gösterir bazen seviyorum dersin o seni duymasada... 😎
O da bişey mi aşk sensin sen asksin diyen oldu ama kanarmiyim nein😂
Yani benimki çok destekli salladığı için ben her seferinde kandım sanırım.
Kimse demedi ki. Demiş olsa bir tık kanabilirdim.
Her seviyorum diyene kanarsanız ortada sap gibi kalırsınız
Bunsaflık yüzünden her seni seviyorum diyene kanıyorum ne yazıkki
Buna inandığımızdan yaralandık.
Sevmeyen birine kandım
Ebt ne güzel aşk eyledik
Mevzu demek değil hissetmek hissettirmek
Az kişi dediği için pek öyle triplere giremiyorum
He diyip geçiyoruz genelde
Kanmama gerek yok seviyolardı zaten
Hep yaptığımız bir şey... Asla öğrenemedik
Kimin beni sevip sevmeyeceğini çok iyi bilirim
Kandım kanmaz olaydım
Aylarca gün boşa gitti
Ama gerçekten seviyordu
Bi kere oldu ama sayılmaz küçüktüm
Olmuştu
Demedi kimse aman 😃
Hayır, sözlerden çok davranışı önemserim.
çooookk
Ergenken evet
Kandıran ben oldum
Oldu
Oldu 🙄 sevmek büyük apatlikmis onu öğrendik
Olmaz mı?
Kandık bee
Olmuştur kanarım ben safım
Yokk
Hayır kanmıyorum
bosverin arkadaslar sevisin
Yok ya ne kanıcaz