Dün sevgilim mesaj attı dışarı çıkmıştı arkadaşlarıyla geldigini haber verdi bende tam yatıyodum o sırada uyuuorum dedim. Sonra oda cevap yazdı bana iyi geceler dedikten sonra çıktı whatsapptan ben de seni seviyorum yazdım çok sık söylemem. Şimdi uyandım bidaha whatsappa girmemis mesaja cevap vermemis. Ama facebıka girmis telefonun internetinide kapatmis mesajı bildirimden okudu kesin. Neden böyle yaptı anlamadım. Normalde aşkım falan derim sadece iyi geceler yazmama mı bozuldu? yoksa sevmiyor mu
Hava parcalu bulutlu oldugunda kisliklarini botunu giyip semsiyeyle mi cikiyon evden? Adam bir girip cikmis oralara, sana haberde vermis, yorulmus okumadan uyumystur.. buyutme bence
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Facebooka girmis ama internetinide kapatmıs ayrıca anlasılıyor o. Ne biliyim sevgilim bana seni seviyorum dese mutlu olurdum. İcinden mi gelmiyor nedir anlamadım:(
Buyutuyorsun bence, tamam sende ayni seyi duymak istiyorsun bir bayan olarak ama bu kadar sikma adami. Yorgundur belki.. stresi vardir belki. Sen ozel gununde gergin olmuyormysun adam da gergindir belki... buyutme bence..
Ya olabilir boyle seyler cok takilma hem icinden geldigi zaman oda sana seni seviyorum dicektir Hem seni seviyorum demenin yeri ve zamani vardir belkide zamanlaman yanlisti arkadaslarinin yanindaydi diyosun erkekler arkadaslarinin yaninda pek takilmazlar boyle seylere o yuzden problem yok bence hem bir kiz gozuyle bakiyorum ve cidden iyi geceler demesi bana samimi geldi sen bosuna kuruntu yapma
seni seviyorum değerli bir cümledir. olur olmadık zamanlarda söylenince etkisini ve değerini yitirir. onun için daha 2-3 hafta tanıdığı insana seni seviyorum diyenler yılını doldurmadan ayrılıyorlar
Önce ona gitti mi mesaj onu bilmek lazım.. Kaç tık var mesajın alt kısmında?
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gitti. Ya telefonun internetini kapatmış diyorum. Facebook sohbette görüntülü arama simgesi internet açık iken msvi görünüyor kapalı iken gri. İnternetini de kapatmış telefonun mesajı bildirim penceresinde görmüştür. Zaten ben mesajı attıktan sonra facebookta aktif olmus yani. Neyse :(
Ya sorun o degil arıyoruz da zaten ama içimden geldi seni seviyorum dedim adam takmadı facebooka bile girmis guzel bir mesajla uyanmayı beklerken hiçbişey görememek..😊
En İyi Cevaplar