O da şu an 33 yaşında sizce o evlenebilir mi ayrılık acısından dolayı sanki o hemen evlenecek ben ise onu unutamayacağım hiç evlenemeyeceğim gibi geliyor
22 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O da şu an 33 yaşında sizce o evlenebilir mi ayrılık acısından dolayı sanki o hemen evlenecek ben ise onu unutamayacağım hiç evlenemeyeceğim gibi geliyor
Cevap
10Cevap
yok be takma kafana evlenırsın sende o da. erkekler 30-35te evelnıyor cgu zaten artık yasın kucuk senı kullanmsıda olabılır. benıdme 3.5 yıllık ılıskım bıttı nısanlıydık ne ben oldum nede o. bızımde aramızda 7 yas vardı. o da hayatına bakıyor bende. kısme olmuyor yani hayat dvam edıyor. yenı bırı karsına cıktıgı zamanda onunla devam edıyorsun ılk 5-6 ay eskısı ararsın yenı bırıyle ılıskıye basladıgında yas tutmazsan eger, sonra 5-6 ay gectıkte4sn sornada yenısıne alısıyorsuın zaten
5 yıllık ilişkiyi unutursun da, herşeyin kötüye gittiği bi dönemde gelip en güzel 2 3 ayını yaşatıp gideni unutamazsın
Aga beeeeee
5 yıllık ilişki bitmişse zaten kafada hersey oturmustur bitmesi gerektigini düşünüyorsundur ama yarım kalmışlık hissi daha kötü
Yarım kaldı
Sen mi bitirmek istedin o mu
Çok karışık o kısımlar ama ben hep oldurmak istedim olmadı
Yanlış seyler mi yapıyordu neyi oldurmak istedin
Ben evlendim boşandım ümidim var sen neden özgüvensizsin böyle
Çok buyukmuş zaten salla
öyle hızlı değil
Unutamazsın ama yaralar Kabuk Bağlar
Olmnbu nasıl bir yaş farkı mk
Orası zaten rezalet
İyiki ahrılmışsınız aga. Sen 30 yaşına gelip hala güzel bir çıtır olduğunda cano 45 yaşında bir moruk olup artık sana yetemeyecekti. Srnin ihtiyacını bir gün ili gün üç gün karşılamaz bir noktadan sonra aranız bozulurdu
Beni niye engelledin ki hemen. Ben kendimi övme gibi bir durum sergilemedim
Yaptıklarımın yanlış olduğunun ben zaten farkındayım fakat senin kendine yaptıklarımında senden başkasına zarar olmadığını bil ş. Cım
7 yıllık ilişkim bitti ölmedim, geçiyor her şey
Hey maşallah
Geçiyor inan ki geçiyor
Konuşabilir miyiz
Tabii ki konuşabiliriz
Gizlisin?
Bir dakika lütfen
Evlenemiceksin diye bişey yok nasip kısmet
Ne bilelim biz ya
Gecer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbinin şu an ne kadar acıdığını ve kafanın ne kadar karışık olduğunu çok iyi anlıyorum tatlım. Çok genç yaşta başlayan bir ilişkiyi bitirmek kolay değil tabii ki. Ama lütfen kendine haksızlık etme, sen daha 21 yaşındasın ve önünde ışıl ışıl kocaman bir hayat var. Onun ne zaman evleneceği senin gelecekteki mutluluğuna engel değil. Zamanla bu acı hafifleyecek ve çok daha güzel seveceksin. Şu an kendini toplamak için ne yapıyorsun? 🥺💖✨