Selam kızlar, gerçekten içinden çıkamadığım bir psikolojik döngünün içindeyim ve objektif yorumlarınıza ihtiyacım var. İlişkimde aşırı derecede kuruntu yapıyorum, takıntılıyım ve toksik davrandığımın farkındayım. Sevgilim yanımda değilken sürekli başkalarına bakacak, konuşacak ya da beni aldatacakmış gibi geliyor. Sürekli telefonunu kontrol etmekten, kafamda senaryolar yazıp hiç yoktan kavga çıkarmaktan kendimi alamıyorum. Üstelik hayatımdaki arkadaş çevremi de sadece onun odak noktası olmak için minimuma indirdim. Bütün dünyam o oldu. Kendi içimde ciddi bir özgüvensizlik yaşıyorum. Sevgilim aslında inanılmaz sabırlı, her şeyi açık açık anlatan biri ama ben buna rağmen kendimi durduramıyorum. Ve bu zamana kadar hiçbir falsosunu yakalamadım. Bir şeylere başlama hevesim yok ders çalışma hevesim yok.
Benim durumumu yaşayıp bu overthinking ve kıskançlık krizlerini aşabilen var mı? Özgüvenimi ve kendi hayatımı nasıl geri kazanabilirim, sevgilimi tamamen kaçırmadan bu durumu nasıl düzeltebilirim? Tavsiyelerinize çok ihtiyacım var.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer