Lisede çok yakın olmadığım ama mezun olduktan sonra aşırı yakınlaştığım ve aylardır konuştuğum bir kız var. O kadar yakın konuşmaya başladık ki geceleri beraber uyuyup günaydın mesajımızla uyanıyorduk ve tüm günümüz beraber konuşarak ya da bir şeyler oynayarak geçiyordu. Şehir dışına taşındığı için çok nadir görüşebiliyorduk. Tabii bu kadar yakın bir ilişkide kaçınılmaz olarak bazı duygularım olmaya başladı ona karşı.
Bir süre gizledim istemiceğini düşünüyordum ama yine de hep bir umut vardı içimde. Bir gün her şeyi anlattım ve korktuğum oldu, istemedi. Pek özgüvenli birisi değilim, hatta hiç değilim. Bu konuda hep yardım etmeye çalışırdı bana. İltifatlar bir şeyi beceremesem bile övmeler gerçekten çok iyi hissediyordum ilk kez. Fakat bana bu kadar şey demesine rağmen bir asla benimle neden olmak istemediğini anlayamadım.
Eksiktim, yetersizdim, Defalarca nedenini sorsam da "sana hiç o gözle bakmadım" dedi devamlı ki bunun mümkün olduğuna inanamıyorum. Bir yere kadar benle olmak istememesini alttan alabildim ve arkadaş olarak yine bütün gün konuşmaya devam ettik. Ama şu an konuştuğu her erkekle olabilme ihtimali beni yiyip bitiriyor. Stresten uyuyamıyor, yemek yiyemiyor, günlük işlerimi yapamıyor oldum.
Yakın zamanda bir çocuk ile buluşucak, "o çocuğa karşı bir şeyler hissediyor mu?", "çok yakın olurlar mı?", "benim yerimi alır mı?", "niye almasın zaten ne konuda olduğunu bilmesem de eksiğim" gibi düşünceler at koşturuyor kafamda.
Ben insanları kısıtlamayı seven birisi değilim yanlış anlaşılmak istemem. Asla bir çocukla buluşamaz erkeklerle konuşamaz gibi bir niyetim yok sadece başkalarıyla beraber olursa onu kaybedicem. Eğer hislerimiz karşılıklı olsaydı yalan söyleyemem tabii ki kıskanırdım ama ama güvenebilirdim. Başka birisiyle olmayacağına emin olabilirdim.
Artık dayanamadığım ve bu durumdan kurtulmak için, psikolog desteği aldım, bir sürü yazılar okudum, bir çok çare aradım ama bir türlü başa çıkamadım. Buraya yazmamın sebebi de belki bu durumdan kurtarmasa bile kötü hissini hafifletebilicek tavsiyeler arıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Her şekilde hayat devam eder önüne bakıp anın tadını çıkarmalısın İnan ki ilerde geriye dönüp baktığında afedersin ama aptallık hemde koca bir aptallık etmişim diyeceksin kaldı ki hayat sadece aşk meskten ibaret değildir
Kendine güven yeterli olacaktır
Tedavi ol
Yol.
Sosyalleşerek