Kıskançlıkla nasıl baş edebilirim?

Herkese merhaba , benim bir sevgilim var ama diğer kızlar tarafından beğenilen biri çünkü kaslı ve yakışıklı ama bu durum beni çok rahatsız ediyor ve aklima takiliyor.
Bu yüzden hiç güvenemiyorum. One gelirsek o beni çok seviyor benim için sosyal hesaplarını kapattı ve her defasında bana beni tek sevdiğini ve başkaları umrumda değil diyor. Ben çirkin bir kız değilim etrafımdakiler güzel buluyor ama kendime güvenim yok ve bu güven eksikliği yüzünden ona karşı da güven sağlayamıyorum. Bu yüzden aklıma takıldığı için okula konsantre olamamaya başladım ve ondan ayrıldım ama bir kısa bir ayrılık süresinden sonra gine konuşmaya başladık yani tam ayrılmadık gibi gibi neyse ama bu süreçte kimseylen ne konuştu ne bişey yaptı. Aslında tam hayallerimdeki insan ama beğenilmesi beni gerçekten çok rahatsız ediyor ve ona duygularım tabiki var. Yani lütfen benim durumumda olan varda bana yardıp edebilirmi birşeyler diyebilirmi napiyorsunuz kafanizi rahat ettirmek için? Onu baskasina gittigini dusununce cok kotu oluyorum ama guven cok onemli bir iliskide ve bende yok :( õzür dilerim uzun oldu ama yaedim ederseniz cok sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada 20 yasindayim
Kıskançlıkla nasıl baş edebilirim?