Kıskançlık nasıl yeneceğim?

Arkadaşlar merhaba. Ben Şu an nişanlıyım ve birde kaynım var kaynımın da yaklaşık 1 yıldır kız arkadaşı var. Kız çok acık sacık. Yani bende açık bir bayanım ama öyle açık sacık giyinmiyorum. Açık kapalı eleştirmem sonuç olarak elbetteki herkesin kendi kararı. Fakat nişanlımı bu elti adayının giyiminden çok kıskanıyorum. Mesela kızla yeni tanıştık sayılır 2/3 kez aynı ortamda bulunduk. Kız mini mini giyinip , göğüs dekolteli giyinip geliyor. Ve nişanlımın karşısında o şekilde oturuyor. Çok kıskanıyorum. Kızla aynı ortamda olmasak bile nişanlımın kardeşi instagrama kızla resim atıyorr kız aşırı açık sacık. Hani bu açıklık normal açıklık da değil çok açık. Nişanlımın ard niyetle bakmayacağını biliyorum. Ama kıskanıyorım. Sonuçta görüyor mu görüyor bakıyor mu bakıyor. Ard niyetle bir bakış dahi olmasa bile çok çok kıskanıyorım. Erkek arkadaşımla birkaç kez tartıştık. Benim yanımda o şekilde giyinemez artık ben kardeşimi uyardım dedi ama resimlerini görüyor ediyor. Sadede bu da değil çevremdeki tüm açık sacık kızlardan çok kıskanıyorum. Ne yapmalıyım?
Kıskançlık nasıl yeneceğim?