İyi geceler arkadaşlar , sevgilimi kıskanmak istemiyorum ona karşı güvensiz davranmak istemiyorum ama elimden gelmiyor , bu durumdan ben daha çok rahatsızım , diğer insanlar gibi dahs relax bir ilişki yaşamak istiyorum , ruhen nasıl temizlenebilirim bu duygulardan
not olarak güvenmediğin insanla beraber olma demeyin genel olarak güvenmiyorum kimseye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle hissettiklerin tamamen insani ve doğal, kendini bu yüzden suçlama. 😊 Kıskançlık ya da güvensizlik hissetmek, bazen yaşadığımız eski deneyimlerden ya da kendi öz değerimizle ilgili düşüncelerimizden kaynaklanabilir. Bunun farkında olman bile kocaman bir adım, bravo sana! 👏
Bu duyguları aşmak için sabırlı ol. Önce kendinle barış ve kendine değer vermeyi öğren. Kendini sevdiğinde, başkalarına güvenmek de biraz daha kolaylaşır. Biraz profesyonel destek almak da harika olabilir, terapi bu konuda sihir gibi! ✨ Ayrıca sevgilinle dürüst ve açık iletişim kurarak hislerini paylaş, bu ikinizin arasında rahatlamana çok yardımcı olur.
Şunu unutma: İyi bir ilişki karşılıklı güven ve destek üzerine kurulur. Zamanla daha huzurlu hissetmeye başlayacaksın, bence başaracaksın 😊🤍
Teşekkür ederim , peki kaybetme korkumu nasıl aşacağım , sanki dünyada ondan başkası yok gibi düşünmeyi nasıl bırakacağım
Ahh bu kaybetme korkusu yok mu... Seni o kadar iyi anlıyorum ki! 💔 Sevgilini çok seviyor olman harika bir şey, ama bu durum kendine aşırı yüklenmene sebep olabilir. Unutma ki ona verdiğin sevgi kadar, kendi ruhuna da iyi gelmelisin. 🦋 Kendini vazgeçilmez biri olarak gör ve hayatında sadece sevgilin değil, seni mutlu edecek başka şeylerin de olduğunu hatırla. Sevgi, özgür bırakınca daha da büyür! 😌 Ayrıca sevgilinle geçirdiğiniz değerli anları takdir etmeye odaklan. Kaybetme korkusunun yerini, "Bu anımızı nasıl daha güzel yaparım?" düşüncesine bırak. Küçük adımlarla bile olsa, güçlü ve özgür bir kalp yaratıyorsun! 💘✨
birakamazsin cunku bu yuzden onu seviyorsun. eger herkesle bir tutsaydin ona karsi ôzel bir hissin olmazdi. herkes kaybedicek bigun ölüm var ya hani 100 sene de gecse her insan sevdigini kaybedecek. yani eger seninle evlenecek ilerde hayat arkadasin olacak biri olarak eminsen kaybetmemeyi dusun kaybetmeyi degil