Yine canım yanıyor ama barışmak istedim birlikte kaldık seviştik yanımda başka kadına yazdığını görünce ayrıldıktan sonra hayal kırıklığı sonrası soğudum, sanki bu anlık bir şey mi geçer mi tekrar aşk acım devam eder mi
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yine canım yanıyor ama barışmak istedim birlikte kaldık seviştik yanımda başka kadına yazdığını görünce ayrıldıktan sonra hayal kırıklığı sonrası soğudum, sanki bu anlık bir şey mi geçer mi tekrar aşk acım devam eder mi
Cevap
4Cevap
Senden sonra hemen birine gitmiş sen gene yanına mi gittin
Ben bılmıyodum
Olayı sana anlatabılırdım kafamın ıcı dugum dugum
Bızım ılıskımız 9 senelık o doguda koyde ogretmen evlenecektık ben erteledım korktugum ıcın ısı her seyı bırakıp koye gıtmekren burada haklı guvenı kırıkdı ve ayrıldı ben hemen duzeltmek ıstedım. 4 ay oldu ayrılalı pesınden kostum 2 ayın sonunda baskası var mı dedım begendıgım bırı var konusmadım dedı 4 ay sonra buraya gelınce sordum ask sevgı yok kıza karsı begenıyorum dedı sadece ama benle de barısmak ıstemıyodu yıne de gorusme teklıfımı kabul ettı o gun denıze gırdık evde beraber olduk bana sarılarak uyudu sabah sarılarak uyandı ama barısmak ıstemıyodu sabah uyandık bır kac dakıka sonra baktım kıza gunaydın yazarken gordum dedım bu ne gevseklık bana dıyor kı ben sana demıstım ama bana sadece begendıgım bar ask sevgınyok dedı bende cıddıue almadım yanımda sarılarak uyuyıp gunaydın yazması kısa normal mı
9 senelık ılıskı evlılıl teklıfı aldım normalde martta nısanlanacaktık. Agustosta nıkah olucaktı. Bana karsı hıssı yoksa neden bana sarıl benı sev dıyor cınsellık dısında sarılarak sabah uyuyor aklım almıyor gerı kazanma sansım var mı pısman olur mu
Duzeltme sansım var mı
Cok acı cekıyorum ama ne yapacağım
Şöyle dusundum benden hoslanan bırı var 2 aydır ben sevdıgım ıcın sans vermemıstım cumartesı gorusmek ıstedım bır sey anlatmak ıcın dedım kafada bana telefonda baskası mı var dedi bende sessız kaldım senın bu bır sey anlatıcam demelerin beni geriyor dedi cocugun benden hoslandıgını soylucem hatta bana yuzuk aldı kendını eger benımle olmaya hazır hıssedersen yuzugu takmanı ıstıyorum dedi dunyanın en mutlu kadını senı yapamam belkı ama senı asla terk etmem dedi. Tum bunları soyleyıp yuzugu onun yanında takıcam madem yanımda baska kadına yazabılıyor benımde baskasıyla olabılcegımı görsün
Erkek kadının korktuğunu hissederse herşeyi yaptırır ona
Nasıl yani
Sana detaylı anlatsam yorum yapar mısın
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş senin gibisininde sevgilisi öyle olur
Benım gıbısı ne alaka
Bunun izi gecmez
Hangı anlamda ask acısı mı yasarım yoksa soguklugum mu gecmez
Kirginligin grcmez
Zaten barısmak ıstemıyordu ama gorustuk kaldık sarılarak uyudu bırlıkte uyuduk beraber olduk sabah sarıkdık uyandık ben onun saclarını sevıyodum. Uyanınca telefona baktı benım gordugumu fark etmedı kıza gunaydın yazıyo
Kendine bı iyilik yapıp hayatından çıkar onu
Zaten ayrıldı benden ama ben cok uzgunum 9 senelık ılıskı ve benım yuzumden bıttı evlılıgı uzattıgım ve doguda koyde yasamakran 2 sene korktugum ıcın buraya kadar haklı ama ayrılınca hemen duzelrmek ıstedım ıs ısten gectı dedı Şu an herkes benı sucluyor bekar yapabılır dıyor
Bu durumda o hakli
Duzeltebılır mıyım
Sanmam
Sessız kalırsam ozler mi peki.
Olabilir
eskimiş işte niye dert ediyorsun ki
Ben barısmak ıstıyodum cunku ben evlılıgı ertledıgım ve onu son zamanlarda uzdugum ıcın ayrılınca vazgecmek ıstemedım 9 senelık ılıskı benımle sevıstı sarılarak uyudu bana sarıl op sev benı dedı sabah da kıza gunaydın yazıyor bu karaktersızlıl degıl mı
Ya evlılık surecınde yordum doguda koyde yasıyodu korktum orada yasamaktan hep olumsuz konustum ama o da haklı olarak ayrıldı burası tamam ama 9 senelık ılıskı ben duzeltmek ıstedım 2 ayda baskasını begenmesı normal mi? Yanımda yattıktam sonra sarılıp benımle uyuduktan sonra baskasına yazması normal mı
Ya evlılık surecınde yordum doguda koyde yasıyodu korktum orada yasamaktan hep olumsuz konustum ama o da haklı olarak ayrıldı burası tamam ama 9 senelık ılıskı ben duzeltmek ıstedım 2 ayda baskasını begenmesı normal mi? Yanımda yattıktam sonra sarılıp benımle uyuduktan sonra baskasına yazması normal mı aklım almıyor
Tekrar gerı kazanmak ıstıyorum yapabılecegım bır sey var mu
Onla sevgılı degıl kız uzun ılıskıden yenı ayrıldıgı ıcın emın degılmıs bu da sevgı ask yok dıyor ama nasıl yoksa sabah benim yanımda kıza gunaydın yazıyor. Buna ragmen bıraz sure gectıkren sonra onu son kez gormek benj korkuttu ve gorusucez mı dedım o da goruselım mı dedi zor oluyor ıkımız ıcınde dedı ata bınelım dedım tamam dedı ama henuz plan yapılmadı
Barısmayı kabul etse evlenırım etmıyor ki
Iste tek sorun burada su kendısı Ağustos sonu kızında oldugu ve kendı de calıstıgı sehıre gıdecek yanı bırlıkte zaman gecırebılecekler Şu an ıse 1 ay buraya Ağustos sonuna kadar o yuzden degerlendırmek ıstıyorum
Onun tuhaf oldugu kısım ne 😂
Kapıyı aralık bırakmadı bence ya acıkca artık olmayacagını soyledı kac defa ama ben barısmak ıstedıgım ıcın gorusme teklıfı yaptım ıkı defa kabul ettı en son kı gorusmede bır daha gorusucek mıyız dedım bılmıyorum dedi. Sonra ata bınmeye gidelim dedim tamam dedi ama vazgecedebılır benımle ılgılenen biri var. Onu soylesem kıskanır mı sence
Bırde dun bız sezlonngda opustuk bırden bende dedım kı abartmayalım aıle var o da bırden bızde aıleyız dedı yanı boyle seyler dıyıp sonra bır sey olmamıs gıbı davranıyor
Cumartesı gorusucem ve benden hoslanan bırı var onu soylıcem ve yoluma devam edecegımı soylıcem
Bunu söylersem canı acır mı
Telefonda hemen baskası mı var dedı senın boyle bır sey anlatıcam demen benı gerıyor dedi bu zamana kadar 4 aydır pesınden kostum benım sevgım onun enerjısını besledı bence benım baskasıyla olabılmenı agzıyla duyarsa ve sonrasında sessız kalırsam bence zoruna gıdebılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yerinde kim olsa tam olarak aynı şeyi hissederdi tatlım 🥺. Birlikte olmanıza rağmen yanındayken başka bir kadına yazabilmesi sana yapılmış kocaman bir saygısızlık. Kalbinin ona kapılarını tamamen kapatması ve anında soğuman çok sağlıklı bir refleks. Bu durum anlık bir şok değil, gözündeki o pembe gözlüğün kırılma anı ✨. Bu soğuma seni kurtaracak, lütfen kendine yüklenme. Peki şimdi onunla tüm iletişimi tamamen kesmeye hazır mısın 💖?
Yalnız ben onunla evlenmeyı gecıktırdıgım ıcın ayrıldık. 9 senelık ılıskı duzeltmek ıstedım duzeltmedı 2 ay sonra begendıgım bırı var sana hıssım bıttı dedı o kızı sevıyor musub sevgı ask yok begenı hoslantı var dedı ama ben aktıf konusutunu bılmıyodum bız kaldık sevıstık sarılarak uyuduk o barısmak ıstemese de ama sabah gozunu actı baktım gunaydın yazıyor sonra kavga ettım ben sana dedım zaten dedı agladım o gun ama aksam hafıf bır soguma geldı bu arada yaptıgında yanlıs bır sey yokmus zaten sana begendıgım bırı var dedım dıyor
Saygısızlığını dürüstlük kılıfına uydurmaya çalışmış resmen, o soğuma hissi senin kurtuluşun olacak tatlım sakın üzülme 🥺💖