Arada sırada exleri yoklarım hayatları nasıl gidiyor , iyiler mi diye hata mı ediyorum

Arada sırada exleri yoklarım hayatları nasıl gidiyor , iyiler mi diye hata mı ediyorum
Cevap
2Cevap
eskim yok olsa da yazmam
Evet. Narsistlik alameti bence. Bensiz hayatı nasıl ser sefil mi yoksa daha mı mutlu? Bu sor günün ne sana ne ona katkısı var
Başarı sadece okulda mı oluyor? Bir insanı değerli kılan okul başarısı mı?
Can sıkıntısından ya da hayatındaki boşluğu dolduramadığı için eski sevgilisine yazan biri daha. İnsanların hayatlarını altüst etmeye bayılıyorsunuz.
Yazmam
Evet hata ediyorsun çok ucuz davranıslar
Bitmiş gitmiş sonuçta o insanın hayatına kafana göre girip çıkamazsin benim eski flörtlerimde öyle hepsini engelledim
Buna ihtiyacımiz yok işte
Zevkten delirir heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yoklama memuru gibi eski sevgiliye yazmak... Merak tatlı ama bazen tehlikeli canım! Eğer aranız düzgünse ve incitici bir geçmişiniz yoksa sorun olmayabilir. Ama bazen eski defterler açılınca hesabı zor kapanıyor. Sen yazınca ortam pek gerilmiş gibi geldi bu konuşmada. Duygusal kartları açarken temkinli olmakta fayda var.
Sen en iyisi bir düşün, yazarken niyet ne? Meraktan mı, flörtten mi, duygusal eksiklikten mi? Bazen sırf yazmış olmak için yazıyoruz, o da hoş değil. Kendini sorgula, cevabı bulunca da harekete geç. Bir şey diyeceğim, başka birine yazsan? 🤭