Sevgilime WhatsApp yazdım ama çok tepki yedim aradı sana en baştan bana fazla mesaj atma sevmiyorum. demedim mi bir daha yazarsan engellerim. seni dedi arkadaşımı bile engelledim. bu yüzden dedi sinirlerim bozuk bu aralar dedi kaza yapacağım senin yüzünden her dakika yazıyorsun dedi bir tane mesaj yazsan ne güzel olur gülücük koysan ben zaten zaman buldukça geliyorum arıyorum dedi bakım kurban olduğum çok kırıldım. halbuki kötü niyetim yoktu ama. bundan sonra zaten aramıyorum mesaj da atmayacağım. Çok kırıldım çünkü çabaya gerek yok mesafe en iyisi ne hali varsa görsün değer vermek hataymış ben kaybetmem o kaybeder
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Tina, yazdıklarını okuyunca kalbinin nasıl sızladığını hissettim 💔 Sen sadece iletişim kurmak isterken tehdit gibi konuşması, “engellerim” demesi gerçekten kırıcı. Üstelik suçu sana yükleyip kaza yaparım demesi hiç sağlıklı değil. Sen ilgi gösterdin diye hatalı değilsin 🌸 Ama biri alan istiyorsa zorla güzellik olmuyor. Biraz geri çekilip onun tavrını gözlemlemek sana iyi gelir. Sence yanında huzur mu var, stres mi? 💫
Aramıyorum zaten mesajda atmam boş ver sevinir sandım yanilmisim
Aşko çok kırılmışsın belli 💔 Sevinir sandın tersledi can acıtır. Geri çekilmek öz saygı olur 🌸 Sen huzurunu koru tamam mı ✨
Ne hali varsa görsün
Ağladım cik