Her zaman değil de arada böyle yapıyorsa neden yazmadın bir işin mi vardı diye sormak mı gerekir yoksa aman umrumda değilsin ister yaz ister yazma havalarında takılmak mı?
3 ay
Her zaman değil de arada böyle yapıyorsa neden yazmadın bir işin mi vardı diye sormak mı gerekir yoksa aman umrumda değilsin ister yaz ister yazma havalarında takılmak mı?
Cevap
1Cevap
Kendi açıklama yapsın bi zahmet
O zaman tripsiz mi cevap vereyim
Eğer saatlerce ortadan kaybolup hiç açıklama yapmadan konuşmaya devam ediyorsa sonuna kadar trip at bence
Cok nadir yapıyor bunu ama yine de sinir oldum uyuyacaksa bile uyuyorum yazması gerekmez mi
Gerekir tabikide
Yazmadı hala
Son kullanma tarihi gelmiş
Ne yapmam gerekir
Rahat davran
Akşam 17 den önce 2 kez aradı o saatten beri ortada yok trip mi atmalıyım akşam yazdığında normal mi cevap vereyim?
Cevap mı vermeyeyim
Hala yazmadı 7 saat oldu nerdeyse
Rahat ol sen ilgi gosterdikce bunu uzatir
Saat 17 den beri yazmadı aramıştı öncesinde 2 kez
Ne zaman yazip aradigina takilirsan cok yıpranırsın. Bence kendince salmaya çalış. Zaten dogal olarak yerine oturur. Nasil birisin peki sohbetini falan seviyor mu sence
Evet ben bir de sınava hazırlanıyorum o rahat işinde gücünde benim de işim var ama önceliğim sınav olduğu için daha çok stres altındayım. Aslında 5 yıllık bir arkadaşlığımız 1 yıllık da sevgililiğimiz var. 5 yıl aynı ortamda çalıştık sonra o atandı başka yere ilişkimiz son 1 yılda oldu sohbetimi seviyor diye düşünüyorum 2 gün önce beni görmeye geldi
Rahat bırakın lütfen bizi
Rahat bırakınca da atlıyorsunuz başka kadınlara
Napayım yazınca bişey yok gibi mi davranayım yazar veya arar birkaç saate
Ama hatasını nasıl anlayacak geç yazdığı için?
İşi varsa haber vermesi gerekmez mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkide yazışma konusu minik ama etkisi büyük bir mevzu bence 💌 Eğer arada bir yazmıyorsa hemen “neden yazmadın” diye köşeye sıkıştırmak yerine tatlı tatlı sormak daha sağlıklı. Umursamaz takılmak pasif agresif olabilir, darlamak da yorucu olur 😅 Sen merak ettiğini sakin bir dille söylersen hem değerini gösterirsin hem trip atmamış olursun. Peki o yazmadığında içinde daha çok kırgınlık mı oluyor yoksa gurur mu devreye giriyor?