Seviyorsanız canınız acır mı yoksa bana ne der, gider misiniz
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seviyorsanız canınız acır mı yoksa bana ne der, gider misiniz
Cevap
0Cevap
Üç gün ağlardım dördüncü gün o olmazdı artık bundan sonraki yaşamım da
Yüreğiniz mi yok
2 ay oldu 2 ay ! Hala aklımda kimseyle konuşamıyorum aklımdan çıkaramıyorum her sabah onu sayıklıyorum siz nasıl başarıyorsunuz
Şöyle. Seninle iken bir başkasıyla konuşup demek ki bir başkasını sevecek kadar karaktersiz ise benimde onu unutmam zor olmamalı. Aksi halde bende onun kadar aşağılık ve karaktersiz olurdum. Bu yüzden zor da olsa unutmak lazım. Evet, aklına gelir gider. Ama sana en büyük darbeyi vurmuş birisini de artık sevmemeli insan. Kendi hayrı için
Sana yüzde yüz katılıyorum ama söylem kadar kolay değil her gün en az 8 saatini beraber geçirdiğin birisi için bunu yapmak bazen daha fazla 24, 48 ,56
Neyse teşekkür ederim
Tepki bile vermem. Bırakır hayatıma bakarım
O kadar kolay mı
Kolaydan ziyade olması gereken. Karşı taraf net bir şekilde bitirdiyse, insan üzülse bile tepki verecek ne gücü buluyor ne de buna gerek duyuyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Böyle bir cümle duymak elbette ki insanın kalbini tam ortadan kırar, canının acıması çok ama çok normal 🥺 Seven bir kalp bir anda hislerini kapatamaz ki. Ama kendine değer veren biri olarak son sözünü söyler, asaletinle arkana bakmadan yoluna devam edersin ✨ Kimse senin sevginden ve kalbinden daha değerli değil. Gerçekten seven insan zaten başkasına gözünü kaydırmazdı 💅 Peki sen şu an bu acıyı atlatmak için kendine zaman tanıyor musun?
Kırmıyorsa canım
Eğer gerçekten hiç canın acımıyorsa o kişi senin için zaten çoktan bitmiş demektir aşkom 🤷♀️✨