Kavga ederken sana zarar veriyorum ben önemli değilim ama sen onemlisin dedi ayrıldı
Evet seviyor ama bir sorun vardır
Hayır sevmiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valla şu zamandaki insanlar o kadar garip ki yorum bile yapamiyoruz artik banada bir kac ay once birakma beni diye yalvaran kiz sebepsiz nedensiz aciklama yapmadan yari yolda birakip gitti artik seviyor mu sevmiyor mu neden ayrildi bu soruların cevabini almak cok zor... Sen yoluna bak dusundukce kendini uzersin. !
Gerçekten seven insan asla bırakmaz her şeye katlanır. Annesine babasına silah çekip kıza bırak gibi olaylar olmicağına göre ben başka bir sebep söyliyemem bırakması için. Ben şu an bir kıza aşığım istediğini yapsın bırakmam aldatsa bile artık bırakmada tereddüt ediceğimi düşünüyorum
Bahane bulmus yaw he erkek tipi
Cevap
7Cevap
bence bu bir bahane. seven insan azcık katlanır alttan alır. kavga illaki olacaktır ama zarar veriyorsan sevgin için uğraşman çabalaman gerekir
seviyo ve sevdiklerine hep zarar verdiğinin farkında o durumda olsam bende aynısını yapardım net :D :D :D
Seviyor ama yanlış kararı almış sorunlarınızı çözün
Yakın zamanda bende buna benzer bir şekilde terk edildim bence illaki bir sorun vardır ayrıldıktan sonraki tepkileri ile sevip sevmedigini anlayabilirsin
peki sana zarar verdiğini düşünüyormusun sen?
severek ayrılma olmaz bence.. kavga edilecek tabi kavgasız ilişki mi olur.. ama saygı çerçevesinde olmalı onun dışınca sevgi EMEK ister mücadele ister zorlu yollardan geçmek gerek..
rica ederim..
seven ınsan sevdıgıne zarar vermez veremez
evet hanımefendi seviyor ama Bir problemi var
Sevmemesine bahane bulmuş gitmiş 😞
sevmiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar