Bir ay konuşup buluştuktan sonra beni bir anda engelleyen çocuk neden böyle davranmış olabilir?

Bir ay konuştuk sonra ben onun yaşadığı şehre tatile gittim, buluştuk, bana çok iyi davrandı çok güzel davrandı, benim için 1 saat yol geldi, arabayı babasından falan aldı, kalacak yer ayarladı, ben memlekete döndükten 4-5 gün sonra mesajlarıma cevap vermemeye başladı, aradım açmadı, sonrasında neden cevap vermiyorsun eğer konuşmak istemiyorsan anlayışla karşılarım dedim, bu mesajı yazar yazmaz bana direkt çok zor zamanlardan geçiyorum ailemle kavga ettim kafamı dinlememe izin ver olayları kendi içimde çözeyim dedi, ve bir baktım beni Instagram'dan engellemiş, sorguladım seninle alakası yok dedi, neden engelledin dedim, seni bekletmemek için dedi, ne zaman kendime geleceğimi bilmiyorum ve senin hayatını etkilemek istemiyorum dedi, sonrasında ben de bir şeyler yazıp sildim rehberden, ertesi gün bana ne bir mesaj yazmadı bir şey yazmadı aramadı sormadı, durum bu

Güncellemeler
11 gü
Sizce
Bir ay konuşup buluştuktan sonra beni bir anda engelleyen çocuk neden böyle davranmış olabilir?