Tiktoktan tanıştığım çocuk beni buluşma günü engelledi, sonra engeli kaldırdı? Neden böyle yaptı ve ben mi hatalıyım?

Arkadaşlar TikTok'ta bir erkekle buluştum. Kendisi bana mesajda önceden ciddiyet düşünür müsün dedi, tanışınca iyi biri olunca neden olmasın dedim, buluştuk, kafeye gittik, ailesinden, ailemden falan konuştum, dedim ee herhalde bu kuytu köşeye götürmüyorsa ciddidir.. sonradan bu çocuğa dedim ki deneme amaçlı annemle de tanış, tamam dedi
Künefeci var, oraya gideriz, kafeye gideriz falan… tamam dedim, sonradan karar verdim kız arkadaşım dediğim biri var, kendisi önceden abim ile aynı iş yerinde çalışıyordu, aşıktı o zamanlar, o kız 3 müz buluşalım dedim, kızla zaten mesajlaşıyoruz, ne mal olduğunu gösteririm ben sana, kimseye güvenme, buluşalım uçumuz dedi, tamam dedim, kararlaştırdık, sonra çocuğa günaydın yazdım, günaydın dedi, bu zamana kadar bir şey yok kız bana yazdı 7'de buluşalım dedik TM dedm, çocuğu arıyorum, telefonumu açıyor, ne zamana kadar işim biter dedim, dedi kesin dedim evet dedi, sonradan hazırlandım, çocuğu arıyorum dakika başı açıyor geleceğim falan diyor, tamam diyor, geldim diyor, sonra aradım, hazırlandım beni engellemiş, kız arkadaşıma söyledim, o da bana minnet yapıyor, geliyor musun hadi falan filan, sonra mecbur kaldım anneme dedim ki babam beni bıraksın, babam da sürat astı, o kızı sevmiyor, o kızı sevmiyor seni götüreyim dedi, benim yaptığım gayet normal bir şey diyeyim mi, o kızla çıkmam kendi kanıtlanma rağmen abimle babam hır kırım etti ama annem beni savunmadı, benim bir kızla çıkmam normal bir şey diyeyim mi ve çocuğu bilmelerine rağmen çocukla gelmeyecekti artık, engellemişti beni, annem beni savunmadı ve sonradan baktım bu çocuk engeli kaldırmış ve anlamadığım olay şu neden ben arada kaldım bu çocuk da engeli engelledi, engeli kaldırdı?
Tiktoktan tanıştığım çocuk beni buluşma günü engelledi, sonra engeli kaldırdı? Neden böyle yaptı ve ben mi hatalıyım?