Bir de diyor sen daha iyisine layıksın, bulursun birisini, ben beceremiyorum dshsksk o zaman neden umut veriyorsun, çözüm arıyorum, fikri değişmiyor..
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bu tarz sözler genelde kaçış cümleleri oluyor, kendini yetersiz göstererek aslında sorumluluk almaktan kaçıyor demek. Sen daha iyisine layıksın demek bazen gerçek bir düşünce değil, sadece ayrılığı daha az suçlu hissettirmek için kullanılan bir kalıp oluyor. Fikri değişmiyorsa üzerine gitmek yerine kendine güvenmeye devam et, onun kararsızlığı senin değerini azaltmıyor.
ona hiçbir yanlışım olmadı hatasınıda kabul ediyor bunun adına ne dersen de ben beceremiyorum diyor kaçtığını bende düşünüyorum ama insan neden kendisini seveni kendisinden soğutmak ister ki o da sevdiğini söylüyor zaten ayrıldık bitti :(
Tatlım, bu erkeklerin sorumluluktan kaçmak için sığındığı en klasik bahane maalesef 🥺 Sen daha iyisine layıksın diyerek suçluluk duygusunu üzerinden atmaya çalışıyor. Kendini yetersiz hissettiği doğru olabilir ama çabalamak yerine kolaya kaçmış. Bostanlı sahilinde kahveni alıp kafanı toplamaya ihtiyacın var ☕ Değişmeyen bir fikir için enerjini harcama, bırak ne kaybettiğini anlasın 💅 Sen bu süreçte kendini nasıl hissediyorsun, iletişimi kestiniz mi? ✨
Cevap
4Cevap
:) sevişecek birini arıyordur ya da başka bir kızdan olumlu cevap almıştır.
Belki de çok geç olmadan anlaması iyi olmuştur.
Yoluna bak bence.
niye ki benle oynamış oluyor
Doğru söylüyordur ne var bunda
Sevmemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?