Kendidi exim oluyor :) Onun için hep iyi biriydim, seven taraf saf olan saygı sevgi veren.. sadıklı.. aklı başına olan, olgun kız..
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yedek tutmak için
Ne için? dediğim gibi
Kendidi exim oluyor. Onun için hep iyi biriydim, seven taraf saf olan saygı sevgi veren.. sadıklı.. aklı başına olan, olgun kız..
kullanma arada gelme bir durum ds yok saygılıdır bana.. yedek ne için? bir gün ciddi birşry istersen belki onunla olur mu? hani
bence kendine olgun deme aklı başında hayatta deme exte kalmış aklın
Sen bana akıl verme. Bir adamı sevdim diye cocuk olmuyorum. Gayet de olgunum. Kendi hayatınıza bakın neler yapıyorsunuz :) Bir adamdan diper adsma gidence ne oluyorsunuz bir düşünün... sonra ben gibi gğzel seven kadınlara ne saçma yorumlar yazıyorsunuz.
olgun insan aşkı beklemez aklı başında insan kendisini seveni seçer sevdiğini değil
🤣🤣🤣🤣 tabi aşk nedir bilmeyenler için :) mantıklı evlilik yapabalr için. İçinizde kaldı diyr aklımız gitmedi :) ayıramıyorsun diye uğraşamayacsğım :) bb
ayrımak ne alaka ayrılın diye yazmadım ki ex demişsin zaten ayrılmışsınız bu nedir
Boşvet ayıramıyorsun aşkı ve aklı başında olan insanı. İnsna severken de aklı başınds olabilir, asık önemli olan basık davranır ne yapıyor hayatta, o insanı kalbindr taşınsa da neker başarıyor ne yapıyor :) bende kendimden baya memnunum. Bir adamı sevdim ve unutmadım diye canım olmuyorum. İyi akşamlar
aklı başında insan aşık olursa sorun değil ama hala ciddi düşünmeyen birini yoluna sokmaya çalışırsa aklı başında insan olmaz ki kendini yıpratan vakti boşu boşuna geçen birine dönüşür iyi akşamlar
Oh tamam her şey bil sen :) sorduğum soruya cvp vermeyi bilsen, haddin olmayan şeye dr karışmazdın. Hayatından ne yaptığına bi bak, ben gayet memnunum ✋
sen bilirsin
Knk iyiliğin için diyorum ondan uzak dur
Yedek tutuyor bir gün başkasına öbür gün sana
Sonra yine başkasına gider
Öyle değil ki beni hiç kullanmaya denemedi hani arayıp grlip gitmelek yok ki.. ondsn şaşırıyorum.. yoksa arads görüşmek istetse kullanmak açamlı soru sormsm direk anlarım zaten.. Sadece ciddi ilişkiden hariç bir şey istemediğimi takılmalık olmadığımı biliyor, ona göre de saygılı asla dediğim gibi kullanma yok.. fakat anlamıyorum ne için sevgim mi ona iyi grliyor biri beni çoook seviyor diye? ne için yani.. gelse kullanmaya denerse takılmalık anlarım zaten fakat bu baya sürüyor...
Onun için hep iyi biriydim, seven taraf saf olan saygı sevgi veren.. sadıklı.. aklı başına olan, olgun kız..
ne oluyor bir gün ciddi ilişki istersem bu kız böylr diye belki denerim yine mi
Kanma
Kanma derken? Ben zaten anlamadım.
Tek başıma yaşayab bir kız olarak çoğu adam olsa rve grlmek için ne yalanlar söyler.. bu devirde biliyorsunuz.. o hem exim oluyor hem yokluuor hem denemiyor.. hani şunu biliyor ama ararsa cidd durmalı ve net konuşmalı :) onu yapamıyor diye öylece izliyor
Hiç kimseyi bulamazsa sana gelecek
Bulmak da istemiyor gecelik takılıyor :) en uzun benimle dayandı o ds ben çok iyi dsvrandım diye.. zaten sonra ben gidince baya rahatlaştı :)
Gecelik takılıyor derkennn
Ne bilim gecelik takılanlar napiyor, yatıp kalkıp ne sabah ne selam galiba..
Ciddi misin ve sen hâlâ bu adamı düşünüyorsun seni sevdiğini falan hemen onu aklından cikarmalisin unutmalisin öyle bir unut ki adını bile hatırlama
Hani diyorum bizkisi bi üzün sürdü, onun için fazla bile, sonra sarsıldı rahatlaştı, bir şekilde onu unutmamı istemiyor, kullanmak gibi bir durum yok dedğim gibi kötüleyemem öyle bakmadı öyle srads geleyim gideyim denemedi bile. Sadece bir şekilde ben burdayım diyor bir şey demeden :)
İşte sorduğum soruya bakacak olursak, bende neden öyle yaptığını soruyorum? Anlamadın çünkü, sevgim öylesine bitemez ama uzakştım artık komple
Canım benim şimdi seven insan başkasını gölgesine bile tahammül edemez ya hani sevdiğini ister hep onu düşünür E şimdi senin anlattığın adama bakacak olursak sözde seni seviyor ama her gece başka kızın üstünde bu ne yaman çelişki
Beni sevdiğini söylemedim sadece merak ettim neden öyle yapıyor, sonuçtw biz görüşmüyoruz, adam beni kullanmıyor arada gelme gitme soz konusu bile olmuyor, sadece farkettim ki bir şekilde burdsyım demeyi biliyor, onu sevmemi istiyor.. ne için.. Ve tabiki uzak duruyorum ben de istemem böylr bir şey kimse de istemez.. sonuçta beraber değiliz, sorduğum soru başkaydı onu anlamak istedim