Bir erkek neden severken ilişkinin bitmesine izin verir?

1.5 yillik cok guzel bir iliskimiz oldu, iliski boyunca hep cok ilgiliydi hep pesimden kostu. Sonra sanırım yerlerimiz değişti, ben daha çok seven oldum, daha çok ilgi gösteren. Bundan 10 gün önce benden ayrıldı, beni çok üzdüğünü ve elinden bir şey gelmediğini, denediğini ve olmadığını söyledi. 3 gün sonra yazdım yüzyüze konuşalım dedim. Konuştuk, ve benim çabamla tekrar denemeye karar verdik. Çünkü sonuçta ikimizde çok seviyorduk ve iki taraf bu kadar severken ilişki neden bu hale gelir ki? 10 gün boyunca her şey güzeldi, pazar günü arkadaşlarıyla buluştu bana haber vermemeye başladı gittiği yaptığı şeyleri. Uzun zamandır sevdğim adam değil sanki, değişti, ama ben yinede her şey eskis gibi olsun diye zorladım. O zorlamadı. Birazcık uğraşsa olurdu diye düşünüyorum. İnsan istese neden olmasın ki? Pazar günü ayrılalım dedim, beni üzdüğü için çok üzgün olduğunu yalnız kalmak istediğini söyledi. Allah aşkına söyleyin bir insan neden böyle yapar? Beni çok sevdi, ilişkimiz için en çok o uğraştı başlarda. Niye böyle olur ki? Ayrıldıktan sonraki gün yazdı bana dedi ki, iyinde kötünde ne zaman konuşmak istersen burada olduğumu bil. Ben ne yapıcam?
Bir erkek neden severken ilişkinin bitmesine izin verir?