Peki neden bekleme yolun açık olsun gibi sözler söylerler
çok yoğun çalışan biri diyelim ki
Peki neden bekleme yolun açık olsun gibi sözler söylerler
çok yoğun çalışan biri diyelim ki
Yadırgayıcı tavırlar, güven duymamak, aşağılamak, kavga sırasında kırıcı olmak, genel kötü tavırlar, erkeği uzaklaştıran şeylerdir.
Kızlar duygu değişimlerine daha alışıktır, birisine karşı olumsuz duygulara girdiğinde, ertesi gün başından savabilir. Bir erkek o duyguları bertaraf edecek kesin olaylar yaşamadan kanıtlar bulamadan bir kıza karşı olumsuz bakış açısından kolay kolay kurtulamaz. Kırarsan kırık kalır. Kızlar dayanıklıdır, psikolojileri çok daha güçlüdür. Bazen bir erkeği ne kadar zorladıklarının farkına varmazlar.
Örnek olsun diye söylüyorum; erkekler tanımasa bile birbirine iltifat eder, destek olur; kızlar çekinmeden birbirine karşı çöp eleştiride bulunur.
erkekler sevmedikleri zaman bunu söyleyemezler ilişkiyi bitirmenin sorumluluğunu alamazlar bu yüzden ayrılırken sen onu suçlama onu iyi hatırla diye severek ayrılıyormuş gibi yaparlar. maalesef öyle bir şey yok seven insan iki eli kanda olsa da sevgisinin arkasında durur bunlar sadece yalan, bahane
Nedenini bilmiyorum bunu ona sormalısın da erkekler genelde bizim gibi değil biz git derken gel, nefret ediyorum derken seviyorum demek isteyebiliyoruz kadınlar olarak ama erkekler analog makineler gibi tek program hayır diyorsa hayırdır
Cevap
6Cevap
Sevmediği için.
Nerden biliyorsun
Yoğun çalışmak sevmeye engel olmasa gerek.. bahane..
Mesleği nedir bu arkadaşın 🙄
Farklı arayışlar girmeyi daha heyecanlı bulur ama pişman olur kaybedince
Çalıştığı için
Ciddi düşünmeyen bekleme der
bir yıl içinde evlenir
evet
sen ne isterdin?
temas ve öpüşme olmalımı sence
Sevmıyo çünkü senın bunu anlayacak beynın yok
akişina göre degişir.
Öyle demezler seven için başka bişey vardır
Çok sevmek ve bitirmek sence uyuyor mu birbirine