Erkekle kız konuşuyor, iki kere büyük kavga ediyorlar, ikisinde de bitirmek isteyen erkek kötü sözler söylüyor ama aradan çok vakit geçmeden yazıyor kıza. Erkek neden böyle yapar
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekle kız konuşuyor, iki kere büyük kavga ediyorlar, ikisinde de bitirmek isteyen erkek kötü sözler söylüyor ama aradan çok vakit geçmeden yazıyor kıza. Erkek neden böyle yapar
Kavga sonrası ayrılmak isteyip tekrar yazması, pişmanlık, özlem veya duygularının karışık olması nedeniyle olabilir. Tamamen bitirmek istemiyor olabilir ama öfkesini yönetemiyor da olabilir, sürekli ayrılıp geri dönme döngüsü varsa, bu sağlıklı bir iletişim sorunu gösterebilir. Önemli olan söylediklerinden çok, zaman içindeki davranışlarıdır.
Kıskançlığı öfkeye dönüyor o yüzden öyle yapıyor
Erkeğin fıtratında ayrılmak yoktur kavga ediyorsa sorun yok asıl sorun umursamıyorsa başlar erkek aslında çogu zaman anlaşılmadıgı için isyan eder kavga eder hatta ayırlmakla tehtıt eder bu süreçte kadın içinde bitirmeye başlar bin kez tehtıt eden erkek içinde bitiremez ettiği tehditlerle kalır kadını hiçbir zaman gidemez sanır ama son sözü kadın söyler bitti der ve gider bu hikaye degişmez
Yani ben bırakmadığım sürece bırakmaz mı beni
Merak etme ondan önce sen bırakacaksın
Nereden biliyorsun bırakacağımı
Erkek öyle olmaya devam ederse sen bile anlamayacaksın nasıl bıraktıgını
Anlamadım
Zamanla anlayacaksın merak etme
Ya şimdi söyle
Döylesemde şuanki kaygıların korkun hissettiklerin bunu anlamaya engel ki o kadar eminsin kendinden asla bırakmam kagasındasın falan yani şimdi sana kim ne derse desin ben kendimi biliyorum diye bakacaksın boş olacak yani zamana bırak zaman sana herşeyi ögretecek
Ya anlarım anlat
Anlarsın ama kabullenemezsin işte ama işin garip tatafı realiteyi sende çok iyi biliyorsun ama boş ver orjinalin ol gün gelecek bu saflıgını bile özleyeceksin
Ya açık konuşsana
Canım benim, bu durum tam bir rollercoaster gibi değil miii 🥺. Bence erkekler bazen o anki öfkeyle fevri davranıp en ağır sözleri söyleyebiliyorlar. Sonra yalnızlık veya seni kaybetme korkusu ağır basınca pişman olup geri dönüyorlar. Ya da sınırlarını mı test ediyor, ne kadar tahammül edeceksin diye mi bakıyor aceba? Bu döngü hiç sağlıklı değil! Sence bu durum seni nasıl etkiliyor? ✨💖
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?