• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Ayrıldıktan sonra yazmayan erkek?

Gizli Üye
Gizli Üye
(36-45)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Ayrıldıktan sonra hiç yazmayan erkek kafasında bitirdiği için mi yazmaz
Ayrıldıktan sonra yazmayan erkek?
Ayrılık Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• glsmeren
    glsmeren Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

Aynen sende yazma bence kendini bir şey sanr bende ayrıldıkdan sonra iki üç ay sürekli mesaj attim tek bir cevap bile vermedi ilişkimiz boyunca ben bırakıp giderdim yalvarıyordu hep en son o bırakıp gitti bir daha tek mesaj atmadi ben attim hep gurur diye bir şey kalmadı mal durumna düştüm

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok yazmam ama hala ekliyiz diye belki yazar diye bekliyorum

Yorumla

En İyi Cevaplar

• mımıee
    mımıee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

ayrldıkdan sonraki bu beklenti niye? sadece arkadaşız mı diceksin? böyle bir mantık var mı ya ayrıldıkdan snra mesaj atıp sennle mi konuşsun artık bitti sen yoluna o yoluna

1
    0 Yorumla
  • erkek_cevapliyor
    erkek_cevapliyor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42
    +1 yıl

arkadaş olarak kalalım ciddi bir ilişkiden sonra pek mümkün değil. ama öylesine takılan arkadaşarda söz konusu olabiliyor. Yazmıyorsa bitirdiğini gösterdiği gibi bu kararda kalmak istediğini de gösterebilir.
    Sen ayrıldıydan farklı , o ayrıldıysa farklı anlamlara gelebilir

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ciddi ilişkiydi ama öncesinden arkadşlığmz ve ortak çevremiz olduğu için kötü ayrılmk istemedik (arkadş kalalım dedik ama hiçbişeklde iletişime geçmedik yani lafta arkadşz ) benm hatamdan dolayı bozuldk ama sonra o soğudu istemedi ortak kararla ayrıldık bu durumda sevgisi bittiği içinmi yazmıyodur

Yorumla
    • erkek_cevapliyor
      erkek_cevapliyor
      +1 yıl

hiç düşündün mü sen yeni erkek arkadaşınlasın ve aynı arkadaş ortamına geldiniz... Neler hisseder sence? Çoğu kişi kabullenemez. Belki oda bu gibi bir durumla karşılaşmamak için mümkün olan her şekilde senden uzak duruyordur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok öyle bir durum olmazda ya ben buna veda ettiğimde bile vedalık bişy yok falan demişti istediğinde görüşrz konuşrz flnda demişti ama lafta kaldı sanırım bunlar

Yorumla
    • erkek_cevapliyor
      erkek_cevapliyor
      +1 yıl

Hayatına devam et bence çokta üstüne düşme, sen gerekeni yapmışsın

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Ayrıldıktan sonra neden yazsın? Seni hatırlamak için mi? Madem ayrıldınız, zaten yazması gereksiz bir şey, zaten bitirmişsiniz. Eğer ki sen ayrılmak istemişsen, yazması için, hiç bir gerekçe yok. Gönül ilişkisi, çocuk oyuncağı değildir.

2
    22 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ortak karar verdik ama benm yüzümden bozulmştu ilişkimiz belki özlerde yazar diye bekliyorum işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eğer ki senin yüzünden bozulmuşsa, zaten buna sen sebep olmuşsun. Hala ondan bekliyorsun "kendini bulunmaz hint kumaşı" sanma halleri. Umarım senden tamemen vazgeçer ve kendisinin değerini bilecek birisini bulur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sanırım yaranız var. benim ondan bekleme sebebim zaten zamanında çabaladım ben ama o yanaşmadı bu saattn sonrada yüzsüz gbi yazamam (hatamda aldatma gibi bişey değl)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim yaram yok, yanılıyorsunuz. Bu nedenle net yazıyorum. Bu güne kadar, hatalı olmadığım için, hiç bir pişmanlıkta yaşamadım. Yani, hemen yaram olduğunu düşünmen bile, çok yanlış bir bakış açısı. Ama sizin hatanız yüzünden, bittiğini yazmadınız mı? Bir insanın, kendisine sunulan bir şeye sahip olması başka bir şey, kaybettiği şeyi geri kazanması başka bir şey. Kaybettiğini kazanmak, öyle sandığın gibi kolay değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kolay olmadığını tabiki biliyorum ama karşınızdaki insanda yüzde yüz kusursuz değilse bu kadar zor olmaması gerektiğine inanıyorum evet bir hata yaptım ama telafisi olmayan bir hata değildi düzeltmek için elimden geldiğince çabaladımdaki benim kalbimi çok kırmasına rağmen sadece merak ettiğim şey bu insan şu an belki kızgınlıkla bana yaklaşmıyosa bile ilerde bu hatamın yanında yaptığım fedakarlıkları ve çabayı görür mü? benim tepkimde sizin önyargılı bakış açınıza çünkü daha olayın içeriğini bilmeden kötü temennilerde bulunmanız (umarım senden tamamen vazgeçer) doğru bir davranış değil takdir edersinizki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nasıl bir hata yaptığınızı gizlemenize gerek yok. Kızgın olduğunu düşündüğünüze göre, basit sıradan bir hata değil. Hatanın ne olduğunu yazın, karşınızdaki de bir erkek. Bir erkek olarak, bizde yardımcı olmaya çalışalım. Ben çok gördüm, herşey kendisine bağlı olunca, önünde fırsat varken, elindekinin değerini bilmeyen ve kaybettikten sonra, ağıtlar yakanları. Bu sitede de çok var, önemli olan elindekinin değerini yerinde, zamanında bilmek. Bazen karşınızdaki insana öyle bir acı verirsiniz ki, kendi varlığınız ve çabanız bile, buna çözüm olamaz. Bu durumda, insanlar kazanmak istiyorsa ve başkasının gururu söz konusu ise, kendi gururunu bir kenara bırakıp, elinden geleni yapmalıdır. Karşısındakini insanın, güven ve sevgisini yeniden kazanmaya çalışmalıdır. Ayrıca bazı hatalar, gurur kırıcıdır, yoksa herkes hata yapabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Gizlemiyorum diğer yorumlarımda açıklama yapmıştım dikkatinizden kaçmış sanırım;)
      Hatam ise ben onu yarıyolda bırakmış gibi oldum fevri bir kararla ayrılmk istedm ayrılmadk ama güveni sarsıldı tabi sonra soğudu falan düzelemeyince iyice yıpratmaya başladık bu yüzdn oda bitirmk istedi bende onayladım çünkü çok yorulmuştum artık olay bu bir erkek olarak yardımcı olursanız sevinirim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sizin, dediğim gibi, gururunuzu bir kenara bırakın ve onu kazanmak için, çaba sarfedin. Karşınıza alın ve açıkça konuşun, öyle sanaldan falan yazmayın, alın karşınıza ve yüzyüze içinizdeki duyguları ve pişmanlığı anlatın. Bunu yapmakla, hem hatanızı anlamış olduğunuzu ve hemde, değer verdiğinizi gösterirsiniz. Eğer ki, daha çok geç kalırsanız, işiniz daha da zorlaşır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eğer ki seviyorsan ve sevdiğin insanın, senden soğumasına sen sebep olmuşsan, onun sana gelmesini beklemeyeceksin. Şahsen, onun yerinde ben olsam ve bana birisi "ayrılalım" dese, hiç itiraz etmeden, onu bensizliğe mahkum ederim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu dediklerinizin hepsini yapmaya çalıştım ama olgun birisi ve ben sadece duygularımla hareket etmemeye çalışıyorum demişti ztn o zmnlar neden bilmiyorum çocukca davranmıştım ve bu yüzden soğumuştu şimdide üstüne gidersem iyice kaçar diye korkuyorum en azından gözünde sevgili olarak değerim olmasada insan olarak değerim olduğunu biliyorum ısrar edersem bunuda kaybetmezmiyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır, eğer ki onunla ilgilenmezsen, daha çok soğur ve ya başka birisini bulur. Öncelikle yapmaya çalışmak başka bir şey, yapmak başka bir şey. Al karşına, açıkça, gizlide, saklıda hiç birşey bırakmadan, içinden geçenleri anlat ve inan ki, hiç bir şey kaybetmezsin. Üzerine düşeni yapmış olursun. Karşındaki kişinin yerinde ben olsam, böyle açık açık gelip konuşan birisini, eğer ki köprülerin altından, sular geçmemişse, çok geç olmamışsa, geri çevirmez, ikinci kez şans verirdim. Ancak, dediğim gibi, ikinci şans verilmesi için, istemeyi bilmek gerekiyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısınız ama ayrılır ayrılmaz arayışa girmiş birsürü kız eklemiş faln hatta ortak arkadşımıza dalga geçerk bana birini ayarla falan demişki arkadşımın ayarlamıcağını ve bana bunu söyliceğini biliyo. yani çoktan sular geçmiş galiba

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bakın, o psikoloji ile öyle davranıyor olabilir. Besbelliki, bu kişi acı çekiyor. Ama, başkasını bulmamışsa, zaten sorun yok, öyle değil mi? Açıkça konuşmakla, hiç bir şey kaybetmezsin. Şansını dene, ama olmazsa, zaten yapacağın bir şey yok. Çok sayıda kız eklemiş olabilir ki, bu hiç bir anlama gelmez. En basitinden, benim şu anda sevgilim yok ve facebook profilimde onlarca bayan ekli ve hiç birisi ile sevgili olmadığım gibi, diyaloğumda yok. Çünkü, orası sosyal paylaşım sitesi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zmn en yakın zamanda cesaretimi toplayıp karşısına çıkıcam doğru söylüyosunuz son kez şansımı denerim en azından peki acı çektiğini nerden çıkardınız

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nerden mi? Bakın mesela onun yerinde ben olsam, asla birisine "bana kız arkadaş ayarla" demem. Ama, herkes aynı değildir, ki bazen insanlar elmanın boşluğunu, armutla doldurmaya çalışır, herkesin dayanma gücü aynı değildir. Üstelik bu kişi, bu sözün sana gideceğini bilerek söylüyor, bilmeden yapmıyor bunu. Çünkü, sen onu çok kırmışsın ve belkide, başka birisinde sende bulamadığını bulmak istiyor, bu insan psikolojisi. Her insan, o kadar dayanıklı değildir ve bir biçimde kendisini avutmaya çalışır. Bana sorarsan, doğru bir davranış değil ama, bu konuda, onu suçlamakta doğru değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Peki mantıklı cevaplarınız için durmadan sorasım geliyo kusurabakmayın:) bana ayrılırken belki ilerde hatalarımızı anlar birleşiriz yine demişti. hatalarımızdan kastı oda beni aramız bozulduktan sonra çok kırıp üzmüştü yani ikimizinde hataları oldu ama aramızı ilk benim hatam bozdu. kafasında tamamen bitirdiyse arkadş kalmak istermi bir erkek ya da bu lafı edermi? beni üzmemel içinmi demiştir yoksa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Arkadaş kalmak, çok zor ve bazen bir taraf istese bile, bunu diğer taraf istemiyor. Bunun anlamı şu, düşman gibi olmayalım demektir, ki zaten gereksiz bir şey. Yaşayıp, paylaştığınız şeyler var. Şimdi, o kafasında tamamen bitirse ve sana son derece, arkadaşça davransa, bu seni yaralar, seni üzer öyle değil mi? Hemde daha çok üzer. Bunu anlamak için, psikolog olmaya gerek yok, ayrıca başkasını bulursa, sen o zaman, daha çok üzüleceksin ve arkadaş kalmak, o zaman ona değilde, sana dokunacak. Elinde fırsat varken, çaba göster. Bazı şeyleri affetmek zordur, ama aldatmak haricinde, affedilmeyecek şey yoktur. Bu çabaya bağlıdır, karşısındaki insanın güvenini yeniden kazanmayla ilgilidir. Çünkü, bir insanın ayrılmak istemesi, onun zamanında değer-kıymet bilmeyen birisi olduğu anlamına gelir, bu yargıyı yıkacak olanda senin çabandır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bizim arkadaş dedğimiz olayda düşman olmamak aslında yoksa tabiki normal arkadş gibi olamayız peki çok teşekkürler yorumlarınız için :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben teşekkür ederim, eğer ki yardımım dokunmuşsa. Ayrıca, bir bayan olarak şunu iyi bilmen gerekir:Eğer ki, bir bayanın beklentisi farklı ise, o bayan o erkekle, asla arkadaş olamaz, samimi olamaz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bence erkek içinde geçerli:)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkek içinde geçerli, doğru söylüyorsun, fakat erkekler yapı olarak, daha dayanıklıdır, tabii bazıları hariç. Mesela, ben bir erkek olarak şöyle söyleyim:Eğer ki bir bayan, beni beğenmese, elbette üzücü bir durum, insan üzülür ama, kendi bilir der geçerim. Onunla yakın olmasamda, hiç bir biçimde kızmam, öfke duymam, tabii öyle erkeklerde var, yani küsen, kızan tipler. Ama bayanlar öyle değil, eğerki istediğini alamamışsa, bayanlar ömür boyu öfke duyar, ben buna çok şahit oldum, hemde hata yapan kendiside olsa, hep öfkeyle yaklaşanları biliyorum ve bir bayan arkadaşa sordum, bana dedi ki:Hatalı olan taraf kim olursa olsun, eğer ki bir bayan ilgi beklemiş ve karşılığını alamamışsa, onun öfkesi sonuna dek sürer demişti.

Yorumla
    • Mrstpr
      Mrstpr
      +1 yıl

Cevaplarınız çok mantıklı benimde sorum var yardımcı olur musunuz 😒

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

9

Cevap

31

Cevap

• MrBarney
    MrBarney Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 51%
    +1 yıl

Ben Unutmak İçin Yazmam Ayrılmışım Arkadaş Niye Yazayım.. 2 Tip İnsan Yazar Anca ;

1- '' Arkadaş Olarak Kalalım Olayına İnanan ''
    2-''Yılışık Olup Da Kızın Peşini Bırakmayan''

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O arkadaş kalmak istedi ama hiç yazmadı bu durumda noluyo:)

Yorumla
    • MrBarney
      MrBarney
      +1 yıl

Çocuk Başarılı Olmuş.. Amacı Senin Zihninde Yer Etmekmiş Sen De burada Bu Soruyu Sorduğuna Göre Zihnine Yerleşmiş :D Onu Düşünmeni İstiyor..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani aslında sevmiyo ama beni bir umuda hapsetmek içinmi böyle söylemiştir

Yorumla
    • MrBarney
      MrBarney
      +1 yıl

Yani Çocuğa Sen Açıldın Ama O Arkadaş Kalalım Dedi Doğru Mu Anladım? Ona Göre Söyleyeceğim Görüşümü.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevgiliydik zaten 1yıllık sonra yıpratmaya başlayınca birbriimizi böyle bir karar aldık 2ay falan olcak hiç yazmadı sence niye

Yorumla
    • MrBarney
      MrBarney
      +1 yıl

Kuvvetle Muhtemel Artık Tüm İlişiğinizi Kesmek İstemiş 2 Ay Yazmamanın Başka Bir Nedeni Olacağını Sanmıyorum.. Yani İkiniz De Yıprandıysanız Uzatmanın Bir Manası Olmaz. Yoluna Bakmış O Da.. Sen De Öyle Yap Düşünme Artık.. Sevgililer Ayrıldıktan Sonra Arkadaş Kalamazlar Yok Öyle Bir Dünya Üzgünüm.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşünme demesi kolayda olmuyo işte:)

Yorumla
  • 3tengeriye
    3tengeriye Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 42%
    +1 yıl

Ayrılmak demek msjlaşmanın falan bitmesi demek, aklı mantığı olduğu içim mesaj yazmıyor oşabilir:/:/

0
    0 Yorumla
  • ForLove
    ForLove Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Hayır kendisini yalnız hissettiği için yazmaz ve kendine bazı sorular soruyordur ben öyle yapmıştım çünkü.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Valla yalnızmı bilememde başka arayışlarda olduğu kesin

Yorumla
    • ForLove
      ForLove
      +1 yıl

O zaman umurunda bile olmasın tavsiyem.

Yorumla
  • referee10
    referee10 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 32%
    +1 yıl

Adam aynı hatayı iki kere yapmak istemiyor demek ki!

0
    0 Yorumla
  • inforce
    inforce Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

yazmasının bir anlamı yok kii artık son çırpınış olur kımse bu duruma düşmez bence... eğer bitiyse bitmişdr yani üstelemenın bı anlamı yok her sy anısıyla kalır...

0
    0 Yorumla
  • No1Know
    No1Know Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Soğuyan erkek kolay kolay ısınmaz :) Ancak başka biri ile dener senin kıymetini anlarsa o zaman dönmek isteyebilir.

1
    0 Yorumla
  • cinalicik
    cinalicik Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Ayni ben ayrildiysam yazmam isim olmaz birdaha asla biten bitmistir

0
    0 Yorumla
  • Blue_Sparrow
    Blue_Sparrow Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

Ayrıldıktan sonra niye yazsın ki? Adı üstünde ayrılmışsınız işte.

0
    0 Yorumla
  • washton
    washton Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

olması gereken gururlu insan ama belki de nasıl olsa tepk ialıcam die yazmıyodur

0
    0 Yorumla
  • OneDays74
    OneDays74 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39
    +1 yıl

Senin onu merak etmen için yazmaz ve ilgilenmez görmezden gelir :DD

1
    0 Yorumla
  • amedian
    amedian Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39
    +1 yıl

evet. unutmak için yazmaz birdaha. sende yazma mümkünse. seni unutmasına izin ver

1
    0 Yorumla
  • Erdem94
    Erdem94 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Bnce sinirden ve kendine yediremediği için yaazmıyordur

1
    0 Yorumla
  • juveηtus
    juveηtus Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Ayrilmis iste daha ne yazcak sacmalama zaten ayrilan kafasinda bitirmistir

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben yaklaşık 32 aydır bir aşk dönemi sürdürüyorum. Ve gerçekten o beni ben onu seviyorum arkadaşlar bu iş 1 ay ile olacak bir iş değil. İnşallah allah size kısmetinizi kısa zamanda çıkartır demekten başka bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ayrılmış bitmiş lan daha ne yazsın. Ben olsam gerçi suratına bakmazdım da, neyse.

0
    0 Yorumla
  • ruhhalibozuk33
    ruhhalibozuk33 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

seven erkek yazar ben 2 gün 100 tane mesaj attım cevap gelmedi ama hala seviyorum ve bekliyorum

2
    0 Yorumla
  • KedicikNeşem
    KedicikNeşem Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 51%
    +1 yıl

yazmasını beklemek normal bişeymi sence?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olayın detayları yorumlarda yazıyo zahmet edip okursanız belki derdimi anlarsınız;)

Yorumla
  • koçadamı
    koçadamı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

napsın sürünsün mü peşinden?

1
    0 Yorumla
  • JonSnowunAnnesi
    JonSnowunAnnesi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    +1 yıl

ayrildiktan sonra ne isi olsun ki senle?

1
    0 Yorumla
  • Hayatsınn
    Hayatsınn Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Ayrıldıktan sonra neden yazsın?

0
    0 Yorumla
  • Orhan1915
    Orhan1915 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Sıkılmışta diyebiliriz

0
    0 Yorumla
  • anonimus1245
    anonimus1245 Takip Et
    +1 yıl

Ayrılmışsınız niye yazsın ki?

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

bir umut işte

Yorumla
    • anonimus1245
      anonimus1245
      +1 yıl

Sen hala onu seviyor musun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevmesem niye yazmasını bekliyimki

Yorumla
    • anonimus1245
      anonimus1245
      +1 yıl

Yani benimki de soru :)

Peki niye ayrıldın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Düşünmeden davrandımya ama sonra pişman oldum ayrılmadıkta bidaha eskisi gbi olmadı bana sonra bitirdik

Yorumla
    • anonimus1245
      anonimus1245
      +1 yıl

Allah yardımcın olsun :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç şansımız yok mu sence ileride:)

Yorumla
    • anonimus1245
      anonimus1245
      +1 yıl

Aslında olabilir de ne bileyim ayrılma sebebiniz her neyse siz barıştıktan sonra bir olay olursa sevgilin o sebebi hep yüzüne vuracak. Tadınız kaçacak. Bunu yapmayan çiftler de var tabi ama iş erkek arkadaşının seni sevmesinde bitiyor.

Tam olarak ayrılma sebebin neydi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ya ben onu yarıyolda bırakmış gibi oldum fevri bir kararla ayrılmk istedm ayrılmadk ama güveni sarsıldı tabi sonra soğudu falan düzelemeyince iyice yıpratmaya başladık bu yüzdn oda bitirmk istedi bende onayladım çünkü çok yorulmuştum artk

Yorumla
    • anonimus1245
      anonimus1245
      +1 yıl

Onun seni sevdiğini biliyorsan tekrar deneyebilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İşte soğuttun kendinden demişti bu yüzden emin değilim

Yorumla
    • anonimus1245
      anonimus1245
      +1 yıl

Sana tavsiyem 1-2 hafta onunla iletişimi kes. Mümkünse sana ulaşamasın. Sonra yoklarsın mesajla falan. Şimdi üzerine düşersen iyice soğutursun.

Yorumla
  • Musician911
    Musician911 Takip Et
    +1 yıl

yazmaması sence de normal değil mi?

0
    0 Yorumla
  • boxorr
    boxorr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

yemedii için yaazmaz ya da gurur yapmıştır

0
    0 Yorumla
  • serhatkt
    serhatkt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

günaydın arkadaşım öyle tabi

0
    0 Yorumla
  • Kendinolkendinegel
    Kendinolkendinegel Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Artık iki yabancıyız aynı şehirde :-)

0
    0 Yorumla
  • igrencapacheciko
    igrencapacheciko Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

ayrılmıs nıye yazsın lan oyunmu bu

0
    0 Yorumla
  • betyyyy
    betyyyy Takip Et
    Guru Yaş: 45
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.

ayrıldıktan sonra nıye yazsın kı onu anlamadım

0
    2 Yorumla
    • mrkahin
      mrkahin
      +1 yıl

sen yazar mıydın betyyy

Yorumla
    • mrkahin
      mrkahin
      +1 yıl

bence sen mail bile atmazsın maillerine bile bakmazsın

Yorumla
  • Sinaaannn
    Sinaaannn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

ayrılmş daha ne desin adam

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiç özlemezmi insan 1 yıl olmuştu

Yorumla
    • Sinaaannn
      Sinaaannn
      +1 yıl

Sevmiyosa özlemez

Yorumla
  • güven27ys
    güven27ys Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

evet. bittiği için yazmaz

0
    0 Yorumla
  • anl0037
    anl0037 Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

Yani daha ne soylenebilir ki

0
    0 Yorumla
  • ForBidden_
    ForBidden_ Takip Et
    Master Yaş: 36
    +1 yıl

zaten öyle olması lazım yazıyorsa erkek denmez ona

0
    0 Yorumla
  • NormErdem
    NormErdem Takip Et
    +1 yıl

ayrıldığı için yazmaz

0
    0 Yorumla
  • Nuhozel
    Nuhozel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

Nasıl ayrıldığınıza bağl

0
    0 Yorumla
  • z1903
    z1903 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Evet

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erospu cocugudur

1
    1 Yorumla
    • Rabia34
      Rabia34
      +1 yıl

Eros pu çocuğu demek istediğin herhalde.

Yorumla
  • BlackTiger61
    BlackTiger61 Takip Et
    +1 yıl

Ya da gurur :)

1
    0 Yorumla
  • kovboy034
    kovboy034 Takip Et
    +1 yıl

aynen

0
    0 Yorumla
  • smokedawaymybrain
    smokedawaymybrain Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 yıl

gurur yapmıştır.

1
    1 Yorumla
    • Hassas_Dokunuşlar
      Hassas_Dokunuşlar
      1 yıl

Aşkta gurur olmaz ki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

evet

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(25)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ayrıldıktan sonra yazmayan erkek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bulustuktan sonra yazmayan erkek? 8 cevap verildi
Ayrılıktan sonra yazmayan aramayan erkek? 18 cevap verildi
Buluşmadan sonra yazmayan erkek? 9 cevap verildi
Buluşmadan sonra yazmayan erkek? 7 cevap verildi
Buluşmadan sonra yazmayan erkek? 9 cevap verildi
Buluştuktan Sonra Yazmayan Erkek? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨