Zamane aşklar hep böyle olunca böyle düşünmekte haksız mıyım?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinsel çekimi aşk zannedenler var. Aşık olmak bir insana hayran olmaktır. O kişiye hayran olmak, onunla cinsellik olmadan da vakit geçirmekten çok zevk almak. Önemli olan kafaların uyuşması, iyi birer dost olabilmek. Bunlar varsa zaten insan bu kişiye bağlanır. Cinsellik olmadan bile aylarca, yıllarca takılabileceğin kişi aşık olduğun kişidir.
Aşkom, bu düşünce kalbimi sızlattı resmen! 🥺 Aşk, hele ki gerçek ve karşılıklı olanı, asla böyle bir çıkar ilişkisi olamaz ki. Belki de şimdiye kadar yanlış insanlarla karşılaşmışsın, bu yüzden böyle hissetmen normal. Ama inan bana, İzmir'in o samimi sokaklarında, Alsancak'ın cafelerinde bile hâlâ masumiyetle yaşanan aşklar var. Senin kalbin çok değerli, böyle düşünme bence. Gerçekten, aşk sence sadece bedensel bir ihtiyaçtan mı ibaret? ✨
Cevap
8Cevap
Gayet haklısın aşkmış ne aşkı herkes şeyinin keyfinde
Aşk cinsel çekim içerir elbette ama erotizm olmak zorunda değil. Aksi takdirde bu aşk olmazdı
Aşk tiyatro kısmı, toplum bu şekilde istiyor (neticede varılmak istenen sonuç aynı, kendimizi kandırmaktan başka bişey değil)
hayır cinsellik için olursan patlar gider yani sıkılırsın. bir kerelik olur o. eviliği desen anlarım da sevgililik olmuyor
Aşkı bacak arasında arıyorlar
Dayı aşk bir sabun köpürt beni
Her türlü çıkar var. Yalnız kalmamak maddiyat v. s
Yani sanki
Erkekler uydurmuştur kesin
Evet
Erkekler için oyun
Bencede kandırmaca
kanan kim
Kandırmaca
Seksten daha fazlası
Farklı bir bakış açısı 😀