Fake hesaptan sevgili olmak?

Arkadaşlar öylesine bir fake hesabım vardı troll amaçlı açmıştım. Twitterdan alınmış bir kızın fotoğrafı vardı. Birisiyle tanıştım ve konuşma ilerlemeye başladı. Daha ilk günden aşık olmuş. Sonuçta resime aşık olmuştur diye düşündüm ama o fikirlerimi ve düşüncelerimi sevdiğini söylemeye başladı. Neyse biz bununla beş aydır konuşuyoruz. Telegramı verdim sesli konuşuyoruz her akşam. Sevgili olduk bildiğiniz engel olamadım kendime. Sonra telefon numaramı verdim. Ama hâlâ beni o fotoğraftaki kız sanıyor. Fotoğraf istemiyor öyle cinsel konular da geçmedi aramızda şimdiye kadar. Planımız şu o İstanbul'da ve yanıma gelecek uzak şehirler. O yüzden fotoğraf istemediğini söyledi ve öyle kararlaştık. Gelmesi yakın. Ayrıca ben o kız değilim ismimi bile yanlış biliyor. Bunu ona açıklayamam ağır darbe olur her şeyimle yanlışım. Kaç defa ayrılmaya çalıştım iğrenç kelimeler kullandım ayrılamıyoruz yok çocuk kör kütük aşık gibi arayınca ağlıyor yalvarıyor ben de seviyorum. Bunun bir yolu yok mu lütfen yardım edin bana. Kendi hesabımdan yazsaydım da beğenirdi ama bir kere fakeden yazmış bana. Off ne yapacağım.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben açıkladım ve tepkisi ağır oldu. Sanırım fotoğraftaki kişiyi sevmiş. Benden bu kadar. Sağ olun.
Güncellemeler
+1 yıl
Birisini bu kadar çok severken ayrılmış olmak beni çok üzdü. Bir daha böyle bir şey yapmayacağıma yemin ettim çok zor bir durum.
Fake hesaptan sevgili olmak?