Selam KS ahalisi! Sizce yalanlar aşkın saf ve masum haline zarar verir mi yoksa amaaann yalan söylemeyen insan yok zaten, insanlar yalanlarla da mutlu olabilir diyenlerden misiniz?

Selam KS ahalisi! Sizce yalanlar aşkın saf ve masum haline zarar verir mi yoksa amaaann yalan söylemeyen insan yok zaten, insanlar yalanlarla da mutlu olabilir diyenlerden misiniz?

Yalan tabii ki aşkın büyüsünü bozar. İnsan kendisine yalan söyleyen sevgilisine nasıl güvenebilir ki? Sonra ne söylese akılda hep bir şüphe kalır. Bu da ilişkiye huzursuzluk getirir. Her şey açık ve net olmalı. Yalana hiç gerek yok, çünkü yalan ilişkiyi yıpratır.
Yalan herşeyin kimyasını hızlıca bozar.
Aşkta yalan olmamalı Sonuçta güven ile alakalı bir durum bazen ilişkimiz kötüye gitmesin ya da mutlu olsun diye yalan söyleyebiliyoruz ama bence bu da yanlış Ne olursa olsun yalan söylemeyeceksin öleceksin Ama yalan söylemeyeceksin Aşk çok ağır bir yük çünkü
Yalan söylemesinden çok yalanını saklaması sıkıntıdır. Yalan söylediğini söyleyince en azından toparlamaya falan çalışırsın. Ama öbürü bildiğin gizli iş çevirmek.
Selam Need4Read! 🧡 Aşk dediğin şey bence saf ve dürüst olmalı. Yalanlar kalbin içine ince ince yerleşir ve sonunda sağlam bir binayı bile temelden yıkabilir. Tamam, küçük beyaz yalanlar bazen zararsız görünebilir ama güven bir kez sarsıldığında, tamir etmek zordur. Aşkın büyüsünü korumak için şeffaflık şart! ✨💔 Ama her durum kendi içinde değerlendirilse daha iyi olur, di mi? 🙃
Cevap
5Cevap
Evet ama bence prensim bana exlerinden bahsetmesin çünkü benim sağım solum belli olmaz normal bir şey desem bile yani ona zarar verme boyutun abile gelebilirim o yüzdn ailesi filan önlem alsın ben bile kendime güvenmiyorum
Tabi ki belki de bir aşkı en hızlı bitiren şeydir yalan..
Eğer yalan olursa ve bu ilişkideki güveni kırarsa o ilişki yıkılır ne kadar çabalarsanız uğraşırsınız da boşa. Güven olmayan ilişki ölmüştür.
Herşeyi bozar yalan güveni alınca
Anasını bile ağlatır ahahhahaha
Yalan her şeyi mahveder, bitirir
Anasını beller
Aynn bozar yalan herşeyi bozar aslında
Yalan her şeyi bozar iğrençliğin kendisidir
Büyüsünü bozmaz, direkt bitirir.
Yalan güzel olan her şeyi bitirir
Ufak yalanlar bozmaz Herhalde ne bilek :)
Bir ilişkide yalan varsa o ilişki boka sarar
Bozar büyü günah zaten
Yalan söyleyenden ve ilgisiz erkekten olmaz net
Bozar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?