Biz bazen nasıl ki bir insanı öldürmek istesek de gidip katil olmuyoruz kafasındakini gizleyebilir evet ama davranışa dökerse o zaman herkesten ne farkı kalır? İnsanların her zaman kendine sakladığı bir sırrı olmalı, (aldatmanın tanımına) bana göre ilişki yaşarken bakmaması gereken şeylere kendi isteğiyle bakması da girebilir (denk gelmesi değil)... Diğerlerini zaten herkes biliyo
Evet gizlilik aldatmadir! karsilikli bir bütün olunuyorsa zaten es ya da sevgili olunur! Insan sevdiginden hic bir seyini gizlememeli. Zaten o zaman iki insan bir birini yasar)
Her bireyin özel yaşantısı vardır. Gizli kalmasını istediği olaylar elbette olacaktır. Örneğin; eşinizle birlikteyken ikinizde karşı cinsten kişileri beğenebilirsiniz. Bu kadın ne kadar da güzel değil mi, hayatım diye eşinize soru sormanız sık sık yapılırsa ilişkiniz bozulabilir ve anlamsızdır gizli kalması en doğru olandır. Bana göre düşüncelerden ziyade başkasıyla yaşanılan duygusal birliktelik aldatmadır
Bence öyledir ya nerdeydin veya napıyoduna veriken cevap gerçegi değilde başka bir cevapsa aldatmadır. Aldatma sadece bedeni yapılan bir iş deildir bence
@Nazlıcorak özel alanı gizli saklı yapmak değil ki mesele. Herkes herkesin özel alanına saygı duyuyor mu sanıyoruz? Gerçekler öyle değil. Demiyorum ki partnerinin hiç desteklemediği şeyleri yapsın, makul sebeplerden gizlilik oluşmayabilir ama bazıları abartıtor buda gizliliği gerekli kılabilir. Yeterince açık ve dürüst ilişkilerde bu olmaz zaten.
Bu konuda haklısın ama bu kişiden kişiye değişir. Seni her koşulda destekleyen bir insan varsa karşında ondan bir şey gizlemek bir nevi aldatma sayılır. Ha ama karşında ki anlayissiz bir insansa, özel alana da çok önem vermiyorsa o zaman zaten o kişiyle sevgili olmak bile hata bana göre
@Nazlıcorak evet öyle ama ben o kadar çok hayat hikayesi ve dert okudum ki son zamanlarda forumlarda , o yüzden bu yorumu yapma gereği duydum. Özel alan bırakmayan kişiler çok var, evlilik gibi bir bağ olunca işler daha da sarpa sarıyor. Eğer ki önceden açık bir ilişkidelerse zamanla bu evrimleşebiliyor filan. Herkes ne kadar sevse de güvense de bir noktada bunu yaşıyor gibi en azından benim gözlemlerim bu yönde. O sebeple önceden olsa kesin aldatmadıe derdim ama şu an bakış açım daha farklı.
İlk ihanet sırla başlar çünkü iki kişinin bildiği sır değildir. İkincisi kalbin farklı atışıyla başlar sonra gelir gerisi biter rüya uyanır çocuklar ve saflık yerini yetişkinliğe bırakır
küçük başlar sonra büyür o sırlar. tıpkı hırsızlık gibi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
yapılan eyleme bağlı gizlice gidip haber vermeden alışveriş yapmıştır bu değildir mesela ama gizlice sosyal medyadan erkeklerle konuşuyorsa bu aldatmadır
En İyi Cevaplar