Bir erkek neden fazla samimiyetinin olmadığı iki kızın yanında 15 dk oturup telefonuna bakar? Kızlar sohbet etti kendi arasında
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir erkek neden fazla samimiyetinin olmadığı iki kızın yanında 15 dk oturup telefonuna bakar? Kızlar sohbet etti kendi arasında
Belki sohbet etmek istiyordur ama cesaret edememiştir ya da kızlar hiç oralı olmayınca bir şey diyememiş olabilir. Bazen ben de o durumda kalıyorum. Gitsen olmuyor konuşsan olmuyor. Rahatsız oluyorlar mı diye düşünüyorum
Ya bu bi kadınla geldi izin isteyip bizim banka oturdular. Sohbet ettiler 5 dk sonra kadın gitti. Bunun da kadınla gitmesi gerekmiyor muydu yani onla aynı anda kalkması
Kadınla geldiyse durum değişebilir. Gitmesi gerekir gibi kadın geri dönmediyse. Benim durumum havuzda olmuştu.
Benim durumumda ne yapmak lazım sence
Aşkom, bence bu çocuk tam bir gizem avcısı! ✨ Belki o an kafasında çok derin konular dönüyordu ya da sadece yanınızda olup o enerjiyi almak hoşuna gitti. 💖 Kordon'da bazen böyle telefonuna dalmış ama aslında çevreyi gözlemleyen tipler görüyorum ben de. Ya da belki de sizi dinlemeyi tercih etti! 🧐 Sence neydi sebebi, bir tahminin var mı?
Cevap
3Cevap
sapıktır
İşsizdir ilgi çekmek istiyodur
Bi de ben kalkınca aynı anda kalktı. Arkadaşıma arkam toz olmuş mu dedim çocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi. bu normal mi
ayyy bu erkek o iki kızdan çoook hoşlaşmışşş ama çekinmiş bence
Bi de ben kalkınca aynı anda kalktı. Arkadaşıma arkam toz olmuş mu dedim çocuk da arkasını dönüp benimki olmuş mu dedi. bu normal mi
ayyy bu sana yürüyooo kızzz
Yok ya öyle olsa 15 dk boş oturmaz bi şey derdi
kızzz çekingendir de ondan.
Yok ya beni haftada bir görüyor orada gayet de laf atıyordu
Mecbur kalmıştır
acık sozlu olmayabılır mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?