Kizlar bir erkek bir kiza neden telefonunu gerip emanet ederki durup dururken?

Arkadaşlar bugün beden hocam tenis oynuyordu benide hakem yapmışlar herzamanki gibi sonra beden hocam bana dediki ırmak telefonunu odamdan getirir misin dedi bende gidip odasından alıp getirdim getirirken bana sende kalsın demiş ama ben duymamıştım sonra ona verirken sende kalsın sende dursun dedi sana demiştim sende dursun diye dedi bende elimde tutum 20 dakika sonra oyununu bitirdi telifini elimde bildiği halde gördüğü halde odasına giderken peşinden koşup telefonunu verdim

Tek bilmek istediğim şey neden beni odasına gönderdiği telefonu için ve bende bıraktı bana emanet ettiği ve neden cepleri var olduğu halde telefonunu ona verirken alıp ceybine koymadı şimdi bana demeyin belki çalınır diye sende bıraktı demeyin çünkü masa tenisi masasıyla onun odasının arasında sadece ince bi duvar var ve odasının için de kapata var kapısının karşisindada kameralar var sizce bi erkek bunu neden yapar 2 saat sonra son dersimizde sınıfımızın yanından kaç kere geçti samin kenarından yavaş yavaş yürüyordu öyle boş boş

Kizlar bir erkek bir kiza neden telefonunu gerip emanet ederki durup dururken?