Bir kaç ay oldu yaşanalı ama unutamıyorum bir türlü o anı, mekan ve zaman harici olayı anlatıyım direkt, arkama döndüğümde onu hiç orada olacağını beklemiyordum ve oradaydı, döndüğümde bana bakıyordu, gözlerini ayırmadan bakıyordu, bende gözlerimi ayırmadan baktım ona, uzun uzun bakıştık ve artık iletişime geçmeliyiz diye iki üç adım ona doğru yürürdüm ve hemen telefonu çıkarıp telefonu ile ilgilendi, ne anlamalıyım şimdi bundan? Peki bir daha karşılaşırsam ne olabilir artık? Of ne yaptın be umarım okuyorsundur bunu gerçekten çok canım bu tefelonla ilgilenme olayı
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAklı sıra kendini ağırdan satıyor, pek bir ulaşılmaz, pek bir möhim bir adammış göya dürzi :D
Halbuki iki sırıtsan, dili dışarda, salya-sümük peşinden koşar :D
ahahaha :D :D :D210 Yorumla
+1 yılilgilenmiyorum bakmak zorunda değilim hepinizden nefret ediyorum manasında yaparım ben çoğunlukla o hareketi gözlerimi kapatıp ayakta uyuduğum bile oluyor bilerek
24 Yorumla
Soran+1 yılTanismiyoruz zaten ki
- +1 yıl
işte boşuna heveslenme madem tanımıyorsun neden soruyorsun
Soran+1 yılHerkes farkli dusunuyo
- +1 yıl
daha tanımıyorsun bile?=?===
+1 yılgelede kiz girurken biseyle ugrasiyo gibi gormesini ister ondan eline ilk gecende telefon olur😀
026 Yorumla
Soran+1 yılAynen telefonunu yere dusurecekti neredeyse 😂
- +1 yıl
😂😂 telefonda olmasa napcaklar ya
Soran+1 yılBende anlamadim beni gordugunde ya mesajlasiyor gibi yapiyo ya da telefonla konusuyo gibi ama ben gelmeden once hic birini yapmiyor 😂
- +1 yıl
utaniyodur senden duz giderken lan naptin diyiver sasirsin 😂
Soran+1 yılBende diyemem ki hic tanismiyoruz 😂
- +1 yıl
tipi nasi
- +1 yıl
😉😉😉😉😉
Soran+1 yılUzun boylu kilolu renkli gözlu tatlis bisey😀
- +1 yıl
begendin demek anlasildi😉dikkatini cekmis😀
Soran+1 yılEvet begeniyorum cocugu zaten de bu kadar da utangac olmasa iyiydi bir bahane ile merhaba dese ben devamini getiririm😀
- +1 yıl
cevresinden tanidin konustugun yok mu agzini arasin 😉
Soran+1 yılYok maglesef 😀
- +1 yıl
cevrenden onun cevresiyle yok mu bul uste onla konusani agzini arasin😀
Soran+1 yılYa bir arkadasi var surekli onunla geziyo o da gicik bir kiz 😀
- +1 yıl
sen dikkatini crkmisin bir kere nasi lsessiz biri mi?
Soran+1 yılSanirim utangac biraz sosyal medya kullanmiyor 😀
- +1 yıl
arastrdin demek 😂
- +1 yıl
ne kadar surede taniyoraun bunu?
Soran+1 yılEvet arastirdim 😅
Eylülden bu yana biliyorum ama
Mart gibi boyle seyler basladi 😀- +1 yıl
bnce dost tavsiyesi iatiyosan bianda kapilma insanlar zmnla degisir ondan dolayi bak oncede bazi yasanmisliklarin var onun icin bianda hicbirseye kapilma
Soran+1 yılYa ben pek kapilan bir inssn degilim cok kolay soguyorum 😅
- +1 yıl
kapilmisin iste
Soran+1 yılYa bugun boyle derim ama mesela ondan bir kere ters tepki gorsem bir daha aklimdan bile gecirmem
- +1 yıl
yanlis anlama ama senin aevgin bir yanlis harekete mi bakiyo yani?
Soran+1 yılHayir sevdikden sonra degisir ben hoslanma asamalarini diyorum
- +1 yıl
evt haklisin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlandığım insanı görünce, yapacak bir şey bulamadığım, elim ayağıma dolaştığı ve gözlerine bakmaktan da korktuğum için telefonu çıkartıp görmezden gelirim:) Tabii bir de senden başka insanlarla da konuşuyorum, işim gücüm var ahaha çok sosyalim mesajını verir:D Başka insanlarla da konuşuyor olma mesajını vermek çok önemlidir ayrıca:) Benim bir sürü dostum, arkadaşım var... Bak, sürekli konuşuyorum. Dolayısıyla senle çok uğraşamam gibi gözükür asıl anlamı ise: Aslında sadece seninle konuşmayı ve ilgilenmeyi o kadar çok isterdim ki...:D
190 Yorumla
+1 yılBu genel bişey değil her kız gördüğümde yapmam bunu ama güzel bir kızın bana baktığını hissedersem yapcak bişey bulamadığım için heyecandan olsa gerek telefonu kurcalarım.Aynı şeyi sizde yapıyosunuz bazen telefonu kurcalıyosunuz bazen saçınızla oynuyosunuz :)
42 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapmiyim o zmn bazı kızlar yapıyo
Etki alanında kalmamak için. Psikolojik üstünlük sağlamak için... Kişiden gelen etkiyi kendilerinden savabilmek ve psikolojik baskınlığın sağlayabilmek için ön bir hamledir. Bunu genelde kızın kendilerinden hoşlandığını düşünen, o kızdan hoşlanmayan ve bir ilgi belirtisi sezerse kendisine musallat olacağını düşünen erkekler de yapar :))
71 Yorumla'Aşka bağlı akıl tutulması ' diyoruz kısaca.
Eğer seninle ilgileniyor, takip ediyorsa hedef saptırdığını sanır. O telefon olmasın iddaa ediyorum bir çok kişinin saçları ağarır.24 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa hahahah cok guldum harikasin 😂😂😂😂
Peki bunu benim ondan hoslandigimi anladiktan sonra yapmasi da mi ayni durum sonucda ondan hoslaniyorum gelip konusmak yerine 😅 ?
Gizli Soran+1 yılHangi kitap bu
Cok begendim😀😀😀😀😀😀
+1 yılTelefonuna bakıyorsan çocuğun msjlarinı silmek için yani hoşlandığı vs falan için değil ya da takmıyorum seni havaları
013 Yorumla
Soran+1 yılYolda karsilastik beni gormeden once yuruyordu normal beni gorunce bir ands telefonunu cikardi dusurecekti neredeyse menuyu turladi ben gecince cebine koydu😂
- +1 yıl
😂😂😂 sana bakamıyor utanıyor demek ki ya kaç yasin da
Soran+1 yılBen 19 o 20 ya da 21 😂
- +1 yıl
Sen simdi güzel tatlı şirin kısacası taş gibi kızsin dır ama utangaç olması biraz komik ne gerek var o harekete bari selam ver kafa selamı falan ya da tebessüm
Soran+1 yılYani coook coook abarti bir guzellegim yok da bilmem iste cok asiri utaniyor sanirim hatta bir ara ben sogudum bu cocukdan acaba benden gicik mi kapiyor dedim 😅 cidden bir kafasiyla bile selam verse yetecek sonucda ayni okuldayiz
- +1 yıl
Yani bence de aracı falan soksa bile iyi yani en azından iler de der ki ya hani ben utandım sana gelmeye falan diye gerçi pek güzelliğe bakmaz ama budurumlar hani güzelsen beni kabul etmez düşüncesi falan
Soran+1 yılYani bilmiyorumda sanirim biraz dikkat cekici bir kizim yani oyle diyorlar genelde guleryuzluyum ve insanlar benle kolay tanisiyor o da goruyor bunu
Ben erkek olsam daha girisken olurdum😂😂- +1 yıl
Yani ben öyle biriyim mesela hatta 3 4 gün uğraşır bakışir 5 gün Derim yani çıkalım mı bir şey içmeye ve ya yemeğe vs pek Red almadım yani 2 kere falan aldım diye bilirim
- +1 yıl
Çekici derken vücudun için mi yoksa giyinsin için mi
Soran+1 yılYani genelde saclarim yüzüm icin tatli diyorlar ve guzelde giyiniyorum bence
- +1 yıl
Bana özelden yazarmisin ordan konusalim
Soran+1 yılTakip ettim ama sana mesaj atmaiyorum
- +1 yıl
Dur bende takip edeyim atarsın
+1 yılEğer o kişi yanınız dan geçerken telefonla oynuyorsa sizden az ya da çok hoşlanıyor demektir. Sizden utanıyordur ve yüzünüzü bakmaktan cekiniyordur. Yanınızdan geçerken başka seçenek olmadığı için tel ile veya anahtarlık la oynar. Eğer önünde kitap varsa okumasa bile okuyormuş ve sizi görmemiş gibi davranır. Utangaç insanların bir numaralı davranışlarıdır bunlar.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. ya birden mesaj bekliyordur sevgilim var anlamında ya da yapacak bir şey bulamadığı içindir.bende bazen saate bakmak bahanesi ile telefona bakıyorum yapacak bir şey bulamadığım için :D
00 Yorumlabeni goren kız kapatıp cebine koyuyo beni kesiyo :D gidinca pardon demistim gecen birine evet bende hoslanıyrum dedi arkadası ohalan saati sorcak belki cocuk dedi :D bende arkadasını kırmadım once saati sonra noyu aldım =)
20 Yorumla
+1 yılbenden hoslanan biri cok macoydu kroydu sertti ama yakisiklyidi gördugu yerde tesbih sallardi
43 Yorumla
Gizli Soran+1 yıl:D
Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı. utanmıştır tek yorum bu... sadece korkunca ve utanınca insanlar duygularını saklamaya çalışırlar ve bu anda da duyguları ile davranışları çelişir :D telefonla oynar anahtarlık la bla bla bla.. :P
20 Yorumla
+1 yılBenimde var öyle bir arkadaşım. Mal ya tam. Sevdiği kız buna bakınca hemen telefonuna sarılıyo, menüyü turlayıp geri cebine koyuyor. Cins.
32 Yorumla- +1 yıl
Gerçi benim kestiğim kız da beni farkedince telefonun menüsünü geziyo. O da cins.
büyük ihtimalle utanmıştır erkekler kızlar kadar rahat değil yani çoğu erkek değil bende rahat değilimdir mesela :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki ne yapacagini sasirdigi icindir, nadiren bende de olur sebebini bilmiyorum galiba psikolojik elim bosta olunca nereye koyacagimi bilmemek gibi. Tuhaf ama boyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Belki zamanında rahatsız etmişsin, yanaşma diye bir meşguliyet yaratıyordur.
38 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHic rahatsiz etmedim ilk baskarda bana bakiyordu ben bakmasini pek umursamadim
Gizli Soran+1 yılBence egolarini tatmin ediyor kanaatim bu onu umursamamin intikamini aliyor
Agbi hangi ruh hali normal kiz kendisiyle ilgilenmeyen bir erkege böyle bir şey yapar
Gizli Soran+1 yılAslinda i*nelik erkeklerde en cirkin suratina sicilmayacak kizin bile pesinde 50 erkek var
Gizli Soran+1 yılAynen kardesim iyi aksamlar
+1 yılben ona MEŞGUL ADAM pozu diyorum :)
çekici duruyor ;)20 Yorumlabasit utanırlar ama ben genelde çirkin kız görürsem yaparım bazı kızlar acaip yiycek gbi bakıyor
10 Yorumlaya ben yalniz degilim, dostlarim var cevrem genis mesaji ya da hosladigim biri var
10 Yorumlasahsen ben bakcak bişey bulamam yada yapacak diyelim o yuzden tele bakarım genelde hoşlandıysam oyle olur :D
10 Yorumlakendinle çelişme rahat ol.bak benim telefonum var da demiş olabilir.tanış sonra numaramı iste
00 Yorumla
+1 yılBazen çok güzel kız gördüğümde onu kesmek için benimde durmuşluğum vardır
ALLAH bildiğini kuldan saklamam
hoşuma gider maksus kurcalamak için dururum husisi o kızın gözlerine bakayım diye :)12 Yorumla- +1 yıl
Her zaman değil çok güzel gördüğümde
güzelene bakmak sevaptır. maşşallah derim...
abazan değilim ayrıca içinede düşmem rahatsız etmeden keserim
+1 yılHEHEHE KISKANDIRMAYA ÇALIYOR NERDEN BİLİYON ABİ :D YA (SEN ÖYLE YAŞA) : D:D
00 YorumlaSizlerin karşısına geçip saçma sapan hareketler yapmaktan daha iyi olduğu için :D
00 Yorumla
+1 yılGenelde göz temasından kaçınmak isterler oysa ki göz teması daha etkilidir..
10 Yorumlaya senden nefret ediyor seni sevmedigini boyle gosterir iste.. ya da gerçekden sevgilisiyle konusuyordur
00 Yorumla
+1 yılO anda başka bir şeyi oynayacak halleri yok mecburen telefonla yetiniyorlar :)
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılbaşka bir şeyi den kastın ne :)
- +1 yıl
Kıpırdanıp karıncalanan şey işte anladın sen onu :)
Gizli Soran+1 yıl:S
- +1 yıl
Pipi len pipi :)))
Gizli Soran+1 yıl:(
Kızlar neden erkek görmeseler bile 7/24 telefonu kurcalar ?
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. kendini Adriana Lima sanmasından dolayıdır. tipik türk kızı işte.
10 Yorumla
+1 yılÇekiniyordur.
Yüzünde sivilce vardır.
Göz göze gelmek istemiyordur. Vs06 Yorumla
Soran+1 yılNicin goz goze gelmek istemez kii
- +1 yıl
Kızlarla arası iyi olmayan özgüven siz herifin tekidir.
Soran+1 yılAma en yakin arkadasi kiz
Soran+1 yılBiraz kilolu ondan mi acaba sosyal medyasi da yok
- +1 yıl
Özgüven yok diyorum.. net
Soran+1 yılOff y
+1 yıl:D kaçtane erkek seni görünce telefonla oynuyo :D hahaha yav belki hoşlanmıyo aman bırak sunun suatını görüp napcam diyip telefona sarılıyo :D
10 Yorumla
+1 yılYa yanlıs bir duruma meyil vermek istemediğinden.
Yada karşısındakinin ona odaklandığını farketmesinden çekindiği için.00 YorumlaKonuşma numarası? Çocuk baya küçük düşmüş akıl hastası olabilir
09 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYa haha biraz kotu oldu o evet 😅 ya ondan hoslandigimi biliyor bir de snairim amaci ne anladikdan somra boyle yapmaya basladi
Gizli Soran+1 yıl20 😂😂😂
Gizli Soran+1 yılNeden 😅 ama o cocuktsn hoslaniyordum
Gizli Soran+1 yılYa ne bileyim ben 😅😅😅 ondam hoslandigimi anladiktan sonra boyle yaomaya basladi heycanlaniyormu yani 😅😅 ozguven problei olabilir
Gizli Soran+1 yılSence o da mi hoslanmis. peki 😂😂😂
+1 yılAyağında yırtık ayakkabı elinde Galaxy S3. Tek kozu odur belki abisi.
10 Yorumla
+1 yıloynayacak başka bişeyim yok...manasında(olaydı iyidi:DDDDD
00 YorumlaOnu bazen bnde yapıyorum onunla ilgilenmedigimin göstergesi gibi bisey
14 Yorumla
Soran+1 yılIlginc 😂
Soran+1 yılYani ilgilenmedigini gostermek icin neden bisey yaparki inssn :)
+1 yılzaten ya beni görunce mal mal bakıyor ya da telefonla ilgilenıyor telefonla ilgilenmesini hiç anlmıyorum sebebini
00 Yorumlafarkedilmek için. dikkatini cekmek icin ki cekmiste.
210 Yorumla
Gizli Soran+1 yılPeki bu kizin zaten ondan hoslandigini dusunuyorsa neden yapar? 😅
Gizli Soran+1 yılCesaretimi yoktur zaten kiz ondan hoslaniyor en azindan konussaydi yani 😑
Gizli Soran+1 yılUtanirimm ya terslerse
Gizli Soran+1 yılAma redderse falan yani o hoslanmamisa rezillik 😅
Zaten arkadasinin birine bu kiz bende hoslaniyor dedi sanirim bir de gidip konusursam tuy dikerim😅😅
Gizli Soran+1 yılPeki diyelim ki konusmadim 3 haftaya finaller bitiyor herkes geri donuyor memleketine konusmamzmi bu benle o zaman a kadar 😅
Kıza mal mal baktığımız belli olmasın diye heralde :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkafanı cevir telefon nıye
Ibretlık bı tespıt olmusöheyecanı dındırmek ıcındır :)
00 Yorumla
+1 yılhay Allah öylemi yapılıyor? benim neden haberim yok:(
00 Yorumlaerkekde telefonla oynamaya başalrsa orda birbirine kullandığı operatörü sorabilirler :)))
00 Yorumlahic yapmadim. belki tel no verir hayaliyle yapiyordur
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılOndan hoslandigimi anladiktan sonra boylr yapti 😂
Ama telefonla konusurken ona gidi0 al bu numaram dememi bekliyor😂
alışkanlık o alışkanlık bişi olduğu yoktur bendede oluyo bazen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltpik olayla bunlar her üç kızdan biri böyledir ne yapmaya calıştıklarını kendilerine sorsan bile cevap veremezler kafalarına göre yani. düşünme ve takılma bunlara
00 Yorumla
+1 yılbi dakka şimdi telefonumuzla oynarken cool görünmüyoz mu yani :/
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılyo aklıma baska seyler gelıyo direk
- +1 yıl
ne gibi şeyler
+1 yılben kurcalamıyorum işim olmadıkça ne diye kurcaliyim kızın yanında, yapanlar varsa bilemiyorum
10 Yorumla
+1 yılnapacanı şaşırıyorlar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha tuhaf 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalp atışları hızlanır dikkatini başka bir şeye vermeye çalışır ;) :D
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yıloyanrken heycanlanmıyolar ama :)
Cevap sahibi+1 yıldikkat dağılıyo işte :)
cool um bn çok kız kesmem kimsede umrumda değil
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha
Gizli Üye(36-45)+1 yılMal gibi bakakalmamak için tatlım :) Başka yere odaklanma ihtiyacı
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılkafanı cevır telefon nıye :)
Cevap sahibi+1 yılBakakalan adam daha komik durumda :)
Umut fakirin ekmeği :(
21 Yorumla
Gizli Soran+1 yılIBak ondan hoslanmiyorum baktığım falanbile yok ilk baslarda sevgilisiyle konusuyor falan diye dusunuyodum ama nezaman gorse telefona sarılıyor
+1 yılDikkat çekmeye çalışıyor
19 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNeden peki
Ondan hoslandigimi biliyor da niye dikkat cekmeyd calisiyor- +1 yıl
Hoşlandığını nerden biliyor
Gizli Soran+1 yılAnladi iste baslards ben buna bakiyordum falan o da anladi hatta arkadasinin birine bile dedim sanirim simdide kendi boyle seyler yapiyoe
Konusmami bekliyor acaba anlamadim- +1 yıl
Erkek kadın gibi anlamaz. O da şimdi kendn kendne acaba bana neden bakıyor diye düşünüyordur 😂 Arkadaşına sormştr arkadaşıda heralde kız tipine bakıp dalga geçiyor falan demiştir rahat ol yani bilmiyoe hoşlandığını bilse böyle davranmaz
Gizli Soran+1 yılAma benim sansizlidigimdan bu anlamsitir kesin cunku baya bakiyordum bir de en yakin arkadasi kiz iste soyledigi 😅 gecenlerde o kizi sevgilisi ile gordum sevgilisine beni gosterdi
Ne demistir acaba bu bizim tosunumu kesiyor dedi ne dedi korkuyorum valla😅😅😅- +1 yıl
😂😂😂😂😂😂korkma korkma anlamamıştır anlasa mal mal bakardı sana
- +1 yıl
Şöyle alıcı gözüyle süzerdi falan sorup soruştururdu duyardın yani her türlü
Gizli Soran+1 yılSurekli bakiyor ama yok sormadi kimseye 😅😅😅
- +1 yıl
Sende onun yanında bişeyini yere at bahane bul konusmak için ben mi taktik vereyim? 😂
ilgilenmediğini göstermeye çalışıyordur
11 Yorumla
Soran+1 yılIlginc😀
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılbunun neden olduğunu iyi biliyorsun
08 Yorumla
Gizli Soran+1 yıldierk aklıma sevgilisi va rgibi gelıyo neden snce
- +1 yıl
ne alaka yaa nerde olmadık şey varsa onu anlıyorsun hoşlanıyordur sendeeen heyecan yapmıştır bnu süreklimi yapıyor
Gizli Soran+1 yılsürekli ewet
- +1 yıl
eee sende anlayışlı olsana biraz yanaş çocuğa yakın ol sor bir şeyler iletişim olsun aranızda
Gizli Soran+1 yılhoşalndığını itiraf etmeden yaklaşmam
- +1 yıl
al işteeee bunun olabilmesi için birbirimnizi yakından tanımanız lazm.. beğenmedinmi onu ?
Gizli Soran+1 yılbegendm
- +1 yıl
eeee tamam sorun nerede çokmnu yapancı davranıyor sana ? nasıl olmasını istiyorsun
Hiç farkında değilim öyle mi yapıyomuşuz.
01 Yorumla😁 ahaha vay anasını abi yaa
06 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe oldu 😂😂😂
Gizli Soran+1 yılAynen haha tuhaf biraz iste 😂😂
Bir de ondan hoslandigimi anladiktan sonra boyle yapmaya basladi amac ne 😂 ?
Gizli Soran+1 yılAsiri cool 😂😂😂😂😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılResmini çekip evinde duvara asacak sanırım. :):
11 Yorumla- +1 yıl
Kesin öyledir :)
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. sevgilim var onunla mesajlaşıyorum yaklaşma=)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlam aranmaya değmez bir eda.
00 Yorumla
+1 yılMuatap olmak istemiyodur
06 Yorumla
Soran+1 yılIlginc 😂
- +1 yıl
Tabi sen boyle olmasini istemiyosun
Soran+1 yılBeni zaten tanimiyo ki yani aramizds karsilasakda muhabett gecmez :)
- +1 yıl
Himm ama ilgilenmesini bekliyorsun bu soruyu sorduguna gore
Soran+1 yılYani anlayamadim eger benden uzak dur kafasinda bir cocuksa zaten istemem
- +1 yıl
Peki
sen böyle saçma sapan sorular sor diye...
00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat