..
"Mahrum olduklarını değil, sahip olduğun nimetleri say.."

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ..
"Mahrum olduklarını değil, sahip olduğun nimetleri say.."

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kesinlikle biraz da arkadaşlık. Sadece çekim ve heyecanla yürüyen ilişki bir yerde yoruyor; insan sevdiği kişiyle konuşabilmek, gülebilmek, saçmalayabilmek ve yanında kasılmamak da istiyor. Arkadaşlık tarafı yoksa ilişki sadece romantik anlardan ibaret kalıyor. Bana göre uzun süren aşkın içinde ciddi bir dostluk da oluyor.
Yeni öğrendiğim tanımlardan birine göre hayır değil. İlişkilerde aşk, arkadaşlık bağının henüz tam anlamıyla oluşmadığı evreyi tanımlıyor. Daha hormonal ve mantık bulundurmayan kısım yani. Arkadaşlık, saygı gibi kısımların dahil olması samimi sevgiyi meydana getiriyor ve o zaman gerçek sağlam bağ oluşuyor ama eğer aşk diyerek sevgiyi tanımlıyorsansa eğer evet öyle. Dostluk bağının en zirvesi, samimiyetin had safhası bana göre en azından:)
Sana göre en azından böyleyse muhalif olamam sana:)
Ben buradan bana farklı bir bakış açısı gelir diye umut ediyordum olmadı bu 🥲😂😂
Farklı bakış açısı için, farklılık duyularım bu aralar biraz mesafeli yaklaşıyor sözcüklere:)
İlginç 😌 Normalde kavramları birbirinden ayırmak için sözcükleri bu kadar seven birinin bugün sözcüklere mesafe koyması da ayrıca üzerinde düşünülmesi gereken bir farklılık 😌
Gecelerin hüznü oluşmasın diye, artık küfürlerimi kelimelerin içine gizlememeye karar vermiş olabilirim:)
Sözcük oyunlarını sevdiğimi biliyorsun 🙂 Yalnız bazen kelimelerin arasına sakladıklarını açıkça duymak da güzel olabilir 😌
Yazayım mı buraya diyosun
Bana ulaşmak için tek adresinin burası olmadığını biliyorsun :(
:) olacaktı
Evet Yahoo Messenger adresini verebilirsin 😂
:))) ben en son msn'de kaldım o olmaz mı?
Aynı şey zaten:)
Evet.. Tutku aşkı başlatabilir, ama arkadaşlık aşkın ömrünü uzatır.🍂Aşk; “seni seviyorum” demekten çok yanında rahatça susabildiğin, gülebildiğin, derdini rahatça anlatabildiğin ve zor zamanında yanında bulduğun kişiyi sevmek gibi geliyor bana.
Yakın arkadaş aslında.
arkadaşla mokoko olmaz
Gecenin espirisi de geldi
espiri yok
Evet, öyle.
Evet
Evet olabilşr