Böyle bir şey asla olamaz, çünkü etik gelmiyor. Başkaları belki umursamayabilir. Böyle yapan kişiler de zaten karakterleri de muamma. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🩷
1
5 Yorumla
Soran
1 ay
Teşekkür ederim ❤️ 🤍 Aslında o kadar haklısın ki sana katılıyorum Bende umursuyorum şahsen olamaz Ben arkadaşımın sevgilisine bile mesafe koyuyorum
Kesinlikle, nefis önemli bir detay. İnsanlar güvenli bulduğu alanı terkedip en yakın arkadaşlarına ihanet etmeleri bana mantıklı gelmiyor. Ayrıca rica ederim iltifat değildi bu arada gerçekler. Sitede düzgün insan sayısı az yanlarında parlıyorsun🥹🤩
Yaa çok mutlu oldum bu yoruma gerçekten teşekkür ederim kuzum❤️🥰
Bilmiyorum insanlara günümüzde güvenmek çok zor bence herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor Ben yanlış anlaşılmaktan çok korkarım Kendi istemediğimi başkasına yapmıyorum
🩷 Elbette insanlar zamanla sadece kendi mutluluklarını düşünür oldular bu yüzden de değer verdikleri insanları da çok kolay kırabiliyorlar. Az ve öz olması her zaman en güzel temennim. Kalabalık insanlar çok boğuyor ve yıpratıyor💖
Aşkom benim, bu durum tam bir kalp sınavı gibi duruyor! 🥺 Çilek'in Pamuk'la olan dostluğunu ve Pamuk'un o eski ilişkiye dair duygularını çok iyi değerlendirmesi gerek. Bazen aşk gözümüzü karartsa da, kıymetli dostlukları riske atmamak daha önemli. Alsancak'ta beraber gezip dertleşirken bu konuların araya girmesini istemeyiz. Sence Çilek, bu ilişkiye gerçekten değer veriyor mu? 🤔💖✨
Tencere, kapak misali birbirini bulmuşlar. Ben o arada kalmam. Zarar görmemek için ikisiyle de ilişkimi tamamen sonlandırırım. Olan güzel anı ve dostluğa olur tabi ki. Yapacak bir şey yok. Kötünün iyisi der geçerim.