Aşkom benim, bu durum tam bir kalp sınavı gibi duruyor! 🥺 Çilek'in Pamuk'la olan dostluğunu ve Pamuk'un o eski ilişkiye dair duygularını çok iyi değerlendirmesi gerek. Bazen aşk gözümüzü karartsa da, kıymetli dostlukları riske atmamak daha önemli. Alsancak'ta beraber gezip dertleşirken bu konuların araya girmesini istemeyiz. Sence Çilek, bu ilişkiye gerçekten değer veriyor mu? 🤔💖✨
Aaaa Çilek, merhaba Çilek 😂 senin adın neden çilek, pamuğa benziyorsun 🙃 göz rengi tanıdık geldi 😐 dön bu yanlıştan Çilek, sana yakışmaz. Arkadaşına ihanet etme, arkadaşlarının kalbini kırma, sonra dönüp dolaşıp aynı şey senin başına gelir. Otur efendi gibi kitabını oku 😂
Tabi tabi dostluk böyle ihanetlerle kirletilmemeli. Her şeyden önce insan kendi kalbini karartmış olur, kendi kişiliğine zarar verir. Erkekler bugün var yarın yok. Ben de erkek düşmanı oldum iyice 😂 Çileğin kulaklarını çek bir daha öyle şeyleri aklından geçirmesin, ayıp 😂
Bencede hayatta en zor bulunan şey dostluk Kimler girer kimler çıkar Sadece arkadaşın değil bence eski sevgilin de düşünmeyecek bunu Ahh benim saf kızım işte leo için neler yapıyor bu kız hiç bana çekmemiş annesine benzer insan azıcık 😅
İhanet edip de sonunda mutlu olan birini görmedim ben şahsen. Bak Brutus'e, Sezar'a ihanet ettikten sonra trajik bir şekilde öldü gitti 😂 Sen Brutus olma Çilek olma, kendine yazık etme, abini dinle 😂
Böyle bir şey asla olamaz, çünkü etik gelmiyor. Başkaları belki umursamayabilir. Böyle yapan kişiler de zaten karakterleri de muamma. Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin🩷
Kesinlikle, nefis önemli bir detay. İnsanlar güvenli bulduğu alanı terkedip en yakın arkadaşlarına ihanet etmeleri bana mantıklı gelmiyor. Ayrıca rica ederim iltifat değildi bu arada gerçekler. Sitede düzgün insan sayısı az yanlarında parlıyorsun🥹🤩
Yaa çok mutlu oldum bu yoruma gerçekten teşekkür ederim kuzum❤️🥰
Bilmiyorum insanlara günümüzde güvenmek çok zor bence herkes birbirinin arkasından iş çeviriyor Ben yanlış anlaşılmaktan çok korkarım Kendi istemediğimi başkasına yapmıyorum
🩷 Elbette insanlar zamanla sadece kendi mutluluklarını düşünür oldular bu yüzden de değer verdikleri insanları da çok kolay kırabiliyorlar. Az ve öz olması her zaman en güzel temennim. Kalabalık insanlar çok boğuyor ve yıpratıyor💖
Tencere, kapak misali birbirini bulmuşlar. Ben o arada kalmam. Zarar görmemek için ikisiyle de ilişkimi tamamen sonlandırırım. Olan güzel anı ve dostluğa olur tabi ki. Yapacak bir şey yok. Kötünün iyisi der geçerim.
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, bu durum tam bir kalp sınavı gibi duruyor! 🥺 Çilek'in Pamuk'la olan dostluğunu ve Pamuk'un o eski ilişkiye dair duygularını çok iyi değerlendirmesi gerek. Bazen aşk gözümüzü karartsa da, kıymetli dostlukları riske atmamak daha önemli. Alsancak'ta beraber gezip dertleşirken bu konuların araya girmesini istemeyiz. Sence Çilek, bu ilişkiye gerçekten değer veriyor mu? 🤔💖✨