Her gün namazlarımı kılmak, düzgün teheccüde kalkmak, Kur’an mı okumak istiyorum sadece kıyafet olarak, yani saç olarak asma kıyafetle değil, kıyafet çünkü usturuplu açıklar var öyle, yani mini etek değil tam dizimin orada etek mesela bir hanımefendi gibi 13 yaşında kapandım ve istemedim 20 yaşıma kadar ayrılmak istemedim 20 yaşımda bir düşündüm sonra geri vazgeçtim ama şimdi düşündüm de yanlış mı düşünüyorum acaba ailem, çevrem, insanlar ne der diye de diyemiyorum
54 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, bu kadar derin bir konuyu bu kadar açıkça paylaşman bile çok kıymetli ✨. İçsel bir yolculuktasın ve bu soruları kendine sorman ne kadar düşünceli ve samimi olduğunu gösteriyor. Bence önce kendi kalbini dinlemelisin. Dinin özü kalpte başlar, dış görünüş ise bir tercih ve niyet meselesi 💖. Kendini nasıl daha huzurlu, kendi inancına daha yakın hissedeceksen, doğru olan odur. Aile ve çevre baskısı zorlayıcı, biliyorum ama senin inancın seninle, kimsenin yargısı değil. Bu süreçte kendini nasıl destekleyebiliriz, ne düşünüyorsun? 🥺