Aşk İlişkileri Kendi cinsimi istemem günah mı? Medicaldocctorr Takip Et Xper 1 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türkiyede neden çok zor Güncellemeler+1 yıl Off cidden Kendi cinsimi istemem günah mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Evet günah da günah her yerde günah bunun tc sınırlarıyla ilgisi yok 0 0 Yorumla
saltoglu Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Ciddi misin 0 10 Yorumla Medicaldocctorr +1 yıl Niye ki Yorumla saltoglu +1 yıl Samimi oldugunu anlamak istedim Yorumla Medicaldocctorr +1 yıl Gel istiyosan Yorumla saltoglu +1 yıl Bayağı ciddisin Yorumla Medicaldocctorr +1 yıl Konusmak icin diyorum Yorumla saltoglu +1 yıl Ne konuşacağız Yorumla Medicaldocctorr +1 yıl Yordun beni Yorumla saltoglu +1 yıl Evet Yorumla Medicaldocctorr +1 yıl Gel hadi Yorumla saltoglu +1 yıl Yok Yorumla
schland Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl günah da bence buna takılma 0 2 Yorumla Medicaldocctorr +1 yıl Nasıl yani Yorumla schland +1 yıl ben müslüman değilim islama göre eşcinsellik günah ama bilimsel olarak normal bir şey olduğu kanıtlı o yüzden nasıl iyiysen öyle yaşa Yorumla
Theplayboyyy Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Günah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet günah da günah her yerde günah bunun tc sınırlarıyla ilgisi yok
Lut kavmini hatrına getir
Ciddi misin
Niye ki
Samimi oldugunu anlamak istedim
Gel istiyosan
Bayağı ciddisin
Konusmak icin diyorum
Ne konuşacağız
Yordun beni
Evet
Gel hadi
Yok
günah da bence buna takılma
Nasıl yani
ben müslüman değilim islama göre eşcinsellik günah ama bilimsel olarak normal bir şey olduğu kanıtlı o yüzden nasıl iyiysen öyle yaşa
Günah
Evet
Günah