Günah olsun istemiyorum günah mı?

2 yıldır baktığım aşıları kısırlaştırması vs tam olan bir kedim var aldığımdan beri çok saldırgan ve sürekli bize saldırıyor eve zarar veriyor bizde belki düzelir oynar diye 1 yıl önce başka bir kedi daha sahiplendik ama aksine ona da saldırdı bir türlü alışamadı tutamıyorum evde artık
Şimdi de 5 aylık hamileyim şimdi de sürekli tırmalıyor kanatıyor doktor bunun iyi olmadığını söyledi
evimize küçük bir misafir bebek geldi ona da saldırdı özellikle göz tarafına saldırıyor
Bebeğim gelecek aynısını ona da yapacağından eminim ve bu dönemde de zaten tırnakları kakaları vs uzak durmam gerektiğini parazit yapabilir sende dedi doktor
Bebeğim ve kendim için o kediyi güvenliğin olduğu arabaların pek geçmediği ama haftada 2-3 gidip görebileceğim mama su sürekli gelen kamuya ait halka kapalı bir yere (eşim orada çalışıyor yani güvenliğin daha üstünde olduğu için her şeyi biliyor kedilere baktıklarını vs) koymayı düşünüyorum orada 20e yakın kedi var hepsi çok bakımlı sizce oraya bıraksam günah olur mu? Bebeğim mi kedim mi daha önemli?
Günah olsun istemiyorum günah mı?