baylar bayanlar hepinize bir sorum var
sizce bir kadının bir erkekle
bir erkeğin bir kadınla tokalaşması günahmıdır?
sizce bir kadının bir erkekle
bir erkeğin bir kadınla tokalaşması günahmıdır?
Tokalaşırsın tokalaşırsın ama artık çevreye baktığımda kızlar erkeklerle tokalaşırken erkeklerin tokalaştığı gibi tokalaşıyor gülüyorum bazen cringe oluyor gerçekten kızlara yakışmıyor yan yana gelip merhaba demekte tokalaşmak değil midir? Elini uzatıp kızların erkeklerle kafaları tokuşturması garip geliyor o da herhalde kızların yan yana gelince sarılıp bırakmamasından kaynaklı sürekli öyle gördüğüm için yani😅 tokalaşmak ise dokunduğun için dini açıdan günah dini açıya bakarsan yan yana gelip merhabalaşmak daha doğru olur tabi
teşekkür ederim bu yorum daha iyiydi
Namahrem olan erkeğin dokunmasını geçtim, saçımızın telini bile görmemesi gerekir, ellerimiz ve yüzümüz dışında hiçbir yerimizi görmemelidir ama tesettürlü olmayan çoğu kadın gayet açık saçık giyiniyor. Din açısından bakınca evet günah sayılabilir çünkü tokalaşırken mutlaka etkileşim oluyor, özellikle bu kişi sürekli görüştüğün biriyse bir süre sonra adamın elini sıkması, kendine çekmesi bile değişiyor, ondan ben artık tokalaşmak yerine sadece kafa selamı veriyorum. Günahı falan çok umrumda değil de hani adam etkilensin istemiyorum, dediğim gibi iş için sürekli görüştüğüm birisi ve evli yani.
aynen karşı cins farklı düşünceye kapılabilir
Cevap
8Cevap
Sanırım sen saf kızlardan oluyorsun daha yeni dışarı açılıyordu gibi bir durum sezdim
evet nerden bildin ya
Abartmayın yabancılara rezil ediyorsunuz valla bizi. Sayenizde adamlar ülkeye yatırım yapmıyor.
İslamda kısıtlamalar ve şartlar var bildiğim kadarıyla
İslama göre evet ama küçük günah
küçük günah nasıl oluyor
Günah değil sevap
o kadarda demedik günahmıdır diye sorduk sevapmıdır değil
evet
Evet
Abartmayın ya
ilk önce bende öyle düşündüm ama bir kaç kişi günah deyinca aklımda kaldı
Dinen günah
evet günah
Degildir tabiiki