Heteroseksüellik günah mı?

Eşcinsellik hastalık da değil günah da. Tercih meselesi de değil. Günahsa Kime günah, neye günah? bizi eşcinsel yaratana mı? Hastalık mı? Hayır değil. Neden? çünkü eşcinsel birinin eşcinselliği fiziksel ya da zihinsel olarak hayatı sürdürmesine engel değil. Tercih meselesi olamaz bile. Siz heteroseksüel olurken bunu tercih mi ediyorsunuz? Ztn yaradılıştan öyle olduğunuzu düşünmüyor musunuz? İnsanlar gerçekten kendini ilgilendirmeyen işlere burunlarını sokmaya bayılıyorlar. Bazen "Heteroseksüelsen heteroseksüelliğini bil. Bırak homoseksüelliği biz tartışalım. Sanane be adam seni ne ilgilendirir demek istiyorum." Kur'an da yazıyo günahmış diyenlerin kaçı açtı da inceledi bu konuda o kitabı çok merak ediyorum. Eskiden beri insanları sınırlandırmak, özgürlüklerini kısıtlamak için kullanılan laflarla hala toplumu sınırlandırmaya çalışıyorlar. "Yapma günah! Cehenneme gidersin" diye. Nerdeyse altına yapsan günah diycekler. Hem günahsa bile benim günahım senin boynuna mı? Bırak orasını da ben düşüneyim.
Heteroseksüellik günah mı?