Çok hassas bir konu aslında bakalım siz neler düşünüyosunuz...
böceklisümük sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağlık okuyan birisi olarak söylüyorum tıpta ayıp yoktur mecbur kalındığı zaman sen ölümle cebelleşirsen bir sağlık çalışanı sırf farklı cinsiyetten olduğu için dönüp gitmez aksine hayat kurtarır. Ve Allah derki “Eğer benim kullarımdan birisi bir insanı öldürürse tüm insanları öldürmenşn günahını taşır der ve yine der ki Kuran-ı Kerim ; Her kim bir insanın canını kurtarırsa tüm insanları yaşatmış kadar sevap kazanır “ ve sen eğer ölen birine arkanı döner gidersen o insanın ölümüne izin vermiş olursun Saygılar.
04 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ehlinden duymak çok daha iyiydi benim için. Senden bir isteğim daha olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılTabi
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzun bir soru aslında vakiit ayıırırsanız bana çok mutlu olurum...
Cevap sahibi+1 yılBurdan sorabilirsin
En İyi Cevaplar
+1 yılBen sağlık bölümünde okuyorum. İlk yardım derside alıyoruz. Bende önceden böyle düşünüyordum ama herhangi bir araç varsa yanınızda hava geçiren peçete veya şal gibi onlarla yapabilirsiniz veya çok zor bur durum varsa ve bir nesne yoksa yapılabilir. Sonuçta can kurtarıyorsunuz😊
08 YorumlaTeşekkür ederim canım işi ehlinden dinlemek daha iyiydi :)
- +1 yıl
Pek ehli sayılmam Tıp okumuyorum sonuçta😂Ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana😊
- +1 yıl
bence yinede ehlisin :) neysr senden bişey daha rica edebilir miyim
- +1 yıl
Elimden gelirse, buyrun?
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney ggibi bir soru daha sormak isttiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzuun bir soru aslında vakit ayırırsanız bana çok mutlu olurum
- +1 yıl
Cevaplayabileceğik bir soru ise cevaplarım😊
- +1 yıl
bu sorunun benzeridiyelim :) hadi bana ulaş o halde xperden dolayı ilk mesjı ben aatamadım
- +1 yıl
Burdan yazarsanız cevaplarım. Mesajlardan hoşlanmıyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
22
+1 yılİlmihallerde de yazar zaruri durumlarda doktorun hastaya teması veya bakması görmesi olabilecek bir durum suni teneffüs gerekliyse yapılabilir senşn vicdanına kalmış fakat şöyle bir şey de var sana bir şey bulaşacağını düşünüyorsan sadece kalp masajı yaparsın ki önemli olan budur hastaya en çok gerekli olan zaten oran 30:2 yanı 2 nefes versen vermesrn çok etkilemiyor
05 YorumlaAma mecbur kalınsa yapılabilir diyorsun teşekkür ederim bu ilmihaldemi yazıyor?
- +1 yıl
Aynen helal haram tarzı bir yerde erkek doktor mesela bu tarz yazı içeriyor suni teneffüs daha hassas bir şey ölğm kalım meselesi sonuçta 4-5 dkya beyin ölümğ sonuçta
- +1 yıl
haklısın teşekkür ederim detaylı yorumun için. peki seendn bişey daha isteyebilir miyim
- +1 yıl
Buyur
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzun bir soru aslında vakit ayırırsanız bana çok mutltu olurum.
Bilmem günah sevap böyle dogmatik kelimeleri kendi düşüncemize göre değerlendiremeyiz. Ama bir insanın canı söz konusu ve sen orda bunu düşünmezsin yaşıyor mu yaşamıyor mu. Bunu düşünürsün tek derdin yardim etmek.
05 Yorumla- +1 yıl
haklısın çok mantıklı bir yaklaşımdı peki senden bir ricam daha olsbilir mi
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzuun bir soru aslında vakit ayırırsanız bana çok mutlu olurum.
- +1 yıl
xperden dolayı ilk mesajı ben atamadım ama
+1 yılBen hemşireyim, işim gereği sürekli yapmak zorundayım, hatta buna benzer bir çok şey daha... O zaman ben büyük bir günahkârım...
Hayır şehvetle istekle yapılmadığı surece bir amaç için yapıyorsan günah değildir.07 YorumlaTeşekkür ederim işi ehlinden duymak çok daha iyiydi gerçekten teşekkür ederim sana
- +1 yıl
Rica ederim canım...
- +1 yıl
senden bir isteğim daha olabilir mi peki
- +1 yıl
Buyur
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzun bir soru aslında vakiit ayıırırsanız bana çok mutlu olurum.
- +1 yıl
Tabi gel ozele
- +1 yıl
xperden dolayı ilk mesajı ben atamıyorum ama
+1 yılYa böyle bisey olabilir mi ablacim? Yıl olmuş bilmem kaç kurban olayım bırakın bunu artık. Tanrı sadist mi? sen onun yarattığı bir kulu kurtarmak istmeni engellesin?
16 Yorumla- +1 yıl
Sadece soruydu kızmayın bne günah demiyorum ki :)
- +1 yıl
Canim benim ❤❤bir an sinirlendim😀😀
- +1 yıl
bana sinirlenme üzülürüm bak :) Sosyal deney leri böyle soruları ço kseverim napim sormak istedim :)
- +1 yıl
Kız sor sor beni cagir🌻🌻
- +1 yıl
gel o zaman hadi sana bir sorum var :) xper olsaydı ben gelcektm yazamadım
- +1 yıl
Tamam
+1 yılgayet normal bir durumdur. önemli olan suni tenefüs yapmak değil kişiyi hayata döndürebilmektir. Şakası bir yana insan hayatı kutsaldır. bizim ülkede onun değeride yok ama olsun.
05 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederm hem soruma yorum yaptın hem ülkemizin durumunu özetledin teşekkürler... Senden bir ricada bulunabilir miyim
- +1 yıl
elbette rica edebilirsin
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak isttiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzuun bir soru aslında vakit ayırırsanız bana çok mutlu olurum
- +1 yıl
Elimden geleni yaparım , tabiki.
- +1 yıl
çok mutlu olurum peki nasıl ulaşıcam size xperden dolayı ilk mesajı ben atamıyrum da
+1 yılOrtada birisinin canı var ve onu kurtarmak yerine bunun sevap günah olduğu ya da aklından başka düşüncelerin geçtiği bir durum varsa zaten yapılmasın.
05 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim cevabın için sadece görüşünü merak etmiştim senden bir isteğim daha olabilir mi
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzun bir soru aslında vakiit ayıırırsanız bana çok mutlu olurum.
- +1 yıl
Olur
- +1 yıl
xperden dolayı ilk mesajı ben atamıyorum sen denernsn
hiç de hassas bir konu değil, suni teneffüs hayat kurtarır burada bir hayat söz konusu. bir insanın hayatını kaybetmesi günahtan daha önemlidir.
17 Yorumla- +1 yıl
Elbette orası öyle kkarşı çıkmadım ben buna tabiki ama sadece günah mı bunu merk ediyorum
- +1 yıl
Haklısın seni anladım güzel izah ettin senden bişey daha isteyebilir miyim
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzun bir soru aslında vakiit ayırırsanız bana çok mutlu olurum.
- +1 yıl
Xperden dolayı ilk mesajı ben atamıyorum ama
- Diğer konusunda 825 cevap paylaştı.
+1 yılKeyfi yapılmıyor sonuçta bu nedenle günah değil diyorum.
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim cevabınız için sizden bir isteğim daha olabilir mi?
- +1 yıl
Buyrun
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzun bir soru aslında vakit ayırırsanız bana çok mutlu olurum...
- +1 yıl
Buradan ya da özelden yazın ilgimi çekerse katılırım
- +1 yıl
Elbette fakat burdan yazmama özelden de xperden dolyı ilk mesajı ben atamıyorum sen denermisin
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden günah olsun ki sonuçta bir canı kurtarıyorsun
05 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler senin görüşünü özellikle merak etmiştim :) senden bişey daha isteyebilir miyim
- +1 yıl
Tabi nedir:)
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzuun bir soru aslında vakit ayırırsanız bana çok mutlu olurum.
- +1 yıl
tabiki
- +1 yıl
xperden dolayı ilk mesajı ben atamıyorum sen denermsn
Hayır ortada bir can var bir insanın suni teneffüs yaparken bozuk niyetli olmayacağını umuyorum.
07 Yorumla- +1 yıl
Elbette o an niyetler devreye girmez değil mi
- +1 yıl
Teşekkür ederim açıklaman için peki senden bişey isteyebilir miyim
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzun bir soru aslında vakit ayırırsanız bana çok mutlu olurum.
- +1 yıl
xperden dolayı ilk mesajı ben atamadım ama size sen dener misin
+1 yılSana gerek kalmaz merak etme suni teneffüs yapmaya
07 Yorumla- +1 yıl
diyelim ki kaldı?
- +1 yıl
Kalmaz
- +1 yıl
Nereeden biliyosun :D
- +1 yıl
kimse böyle durumlarda can kurtarmaya çalışırken farklı bir şey düşünmez sanırım. maksat hayat kurtarmaksa sevabı olur günahı olmaz bayana ya da erkeğe hiç farketmez.. selam ve dua ile...
- +1 yıl
Teşekkürler açıklaman için senden bişey isteyebilir miyim
- +1 yıl
Buyur
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzun bir soru aslında vakit ayırırsanız bana çok mutlu olurum?
Diğer konusunda 598 cevap paylaştı. Değildir, böyle bir durumda insanların cinsellik düşünmesi yanlış.
02 Yorumla- +1 yıl
Sen hemcinsine seve seve yaparsın :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuni tenefüs yaparken senin aklından cinsi münasebet geçiyorsa sen zaten mümkünse müslüman falan olma. Kim geçiriyorsa ona lafım
12 Yorumla- +1 yıl
ben sadece görüşleri merak ettiğim için sordum. ama açıksözlüsün tebrikler
- +1 yıl
senden bir isteğim daha olabilir mi
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet İslam a göre günahtır. Eğer günah olmasa ilgili kaynaklar bunu ifade ederdi. Ha uyup uymamak her müslümanın kendi meselesi
07 Yorumla- +1 yıl
Teşekür ederim cevabın için yani hayat kurtasrma da olsa günah mı diyosn
Cevap sahibi+1 yılNeden ortamda hemcins biri yok mu
- +1 yıl
hadi yoksa
Cevap sahibi+1 yılGeçen gün bir video gördüm kapalı bir kız muhtemelen Müslüman başörtüsü ile erkek hastanın ağzını kapatıp suni solunum yaptırdı vs. Ve hayatta tutunmasını sağladı
- +1 yıl
aaa nasıl temas etmeden mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
- +1 yıl
seninle bişey daha konuşabilrmiyiz
+1 yılHayat kurtarma gibi ciddi bir konuda da art niyet düşünen herkesin allah belasını versin derim
16 Yorumla- +1 yıl
teşekkğr ederim cevabınız için. sizden bşr isteğim daha olabilir mi
- +1 yıl
Tabi buyrun
- +1 yıl
- +1 yıl
Tabi ki
- +1 yıl
xprden dolayı ilk mesajı ben atamıyorum ama sen denermsn
- +1 yıl
Tamam
Zevk alacak değilsin herhalde
11 Yorumla- +1 yıl
elbette zevk alınmaz. senden bişey daha rica edebilr miyim
+1 yılOrtada bir canı kurtarmak varsa neden günah olsun
06 Yorumla- +1 yıl
haklısınız sadece görüşünüzü merak etmiştim sizden bir isteğim daha olabilir mi
- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
- +1 yıl
Olur tabi
- +1 yıl
xperen dolayı ilk mesajı ben atamıyorum ama
- +1 yıl
Ben atıyorum sana
he günah, ölsün.
beynini sevdiğim07 YorumlaBen günah değil dedimmi?
- +1 yıl
:) Beynimi sev yinede :D
- +1 yıl
Senden bir isteğim daha var benim :)
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam aama uzun bir soru aslında vakit ayırırsanız bana çok mutlu olurum.
+1 yılMüslüman dgilim hiç bilmiyorum :D
01 Yorumla- +1 yıl
bunun müslümanlıkla ilgisi yok ki
+1 yılDegıldır
03 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler cevabınız için sizden bişey daha isteyebilir miyim
- +1 yıl
Nedir
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzzun bir soru aslında vakit ayırırsanız bana çok mutlu olurum.
Diğer konusunda 697 cevap paylaştı. Değildir
03 YorumlaTeşekkürler cevabınız için sizden bişey daha rica edebilir miyim
- +1 yıl
Ben bir sosyal deney gibi bir soru daha sormak istiyorum size cevabınızı merak ediyorum çok vaktinizi almam ama uzun bir soru aslında vakit ayırırsanız bana çok mutlu olurum...
Tabikide hayir.
11 YorumlaTeşekkür ederim cevabınız için sizden bir isteğim daha olabilr mi
Daha fazla(7)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı