Evlilik için ahlaki, ailesi, maddi durumu iyi, dört dörtlük biri. Ama çekim yok, hayranlık yok ona karşı, evlenmekten vazgeçtim.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik için ahlaki, ailesi, maddi durumu iyi, dört dörtlük biri. Ama çekim yok, hayranlık yok ona karşı, evlenmekten vazgeçtim.
30 yaşından sonra bu hayattan çok şey bekleme
Sen bilirsin
Aşkooom, bu çok önemli bir karar ve bence kalbinin sesini dinleyerek doğru olanı yapmışsın. Evlilik sadece iyi özellikler üzerinden kurulmaz ki! 🥺 O çekim, o hayranlık dediğin şeyler ilişkiyi ayakta tutan ruhu. Sonsuza kadar sürecek bir yola böyle hissiz başlanmaz. Senin gibi hislerime önem veren birini görüyor olmak çok güzel. Hayatına aşık olacağın biri elbet çıkar, hiç merak etme! 💖 Senin için aşkta en önemli şey ne peki? ✨
Cevap
10Cevap
Çekim yoksa olmaz bu iş evlenip boşanmaktansa şimdiden olmaması daha ıyı bence umarım musmutlu günler sizinle olur hoşçakalın 🍫🎈🤗🌺
Doğrudur belki ikinizde cok iyi kalpli insanlarsınız ama ıyı karakter iyi kişilik dıs görünümde uyum hanı ne olursa olsun evliliğin ana temeli bi kadının bi erkeğin kalbine tek basına yayılıp anahtarıda cebıne koyup orada kendı duzenını kurmasıdır bellıkı sen o duzenı kurmak için o kalpten içeri girmek istememişin yani içinden gelmemiş bu siz kötüsünüz demek değil sadece ıkı sonuc cıkarıyorum
1 görücü usulü gibi birbirine bir sürğnme süreci olmadan kolay erişim iletişim anlamında dıyorum çünki zor olan her zaman daha tatlıdır
2 herseyde ortak karar alabilmeniz buda durumu olumsuz etkıler arada bı cekısme olmalı abartmadan tabıkı
Yanı sız evlenmeden evlilik heyecanınız sönmüş bu ilişkide
Çekim yok demişsin. Gizli eşcinsel değilsin di mi?
Çekim olmazsa olmaz maalesef mutlu olamazsın
ona baktığında yattığınızı düşünemedin sanırım
haklısın ama eli yüzü düzgün temiz biri ise onu istediğin kıvama getirebilirdin
En güzelini yapmışsın
Önemli olan uyuşmanız bence ahlakı iyi olabilir ama uyuşmadıktan sonra bi önemi yok
Bende onu dedim zaten
İkiside önemli
O seni istemiş miydi
Hayir haber geldi evlilik icin sana talip diye. Ailesi, Ahlaki işi hepisini biraz biliyorduk.
araştirdikta dört dörtlük cikti.
Gönlümde biraz var
Ama tanimadan da bir cekim olsaydi olurdu
Olmadi.
Cocugun ruhu biraz sönük
Allah yaratmis yasiyim bari der gibi
Gule oynaya yasamiyor gibi
"Uyanik degil".
Arzu yoksa olmaz
İyi yapmışsın cinsellik olmadan olmaz
Doğru karar derim hayırlısı olsun
Gönlünyoksa 4 4lük olsa da 3-5 seneye biterdi ztn yaşandı