Mantık evliliği yanlış bir karar mıdır?

Daha önce 1 yıla yakın uzun süren bir tanıma süreci sonunda evliliğe giden adımda ailesinden onay olmadığı için evliliğe adım atmadığım biri oldu o yıkım sonrasında yaş da geldi aile evi bilirsiniz zaten uzun sürsede kimseye güven olmaz diye biri kişiyi tanıyıp 40 gün de evlendik ilk aylar kiradaydık romantikti yakışıklı ama ten uyumumuz sıfır öyle bir ilk günler olmadı bendeki vajinusmus da kara biber gibi serpildi zor geçti sonra ailesinin yanında olduk bir süre aile apartmanına geçecektik çünkü bir ay beraberken onun ailesinide ev sahipleri çıkarıyor ben de üzüldüm zaten aile apartmanından başka bir yere taşınırız umudu ile hep beraber gidelim dedim demez olaydım temizlik takıntısı biriyim evde bir ben varım elini başka yere süren yok bardaksa bardak iki hafta durur orada makyaj yapasım yok istediğim gibi giyinme yok eşimin öfke kontrolünden ilk beş ay zorlu geçmişti zaten ben çok kere çıkalım dedim kiraya 1+1 ne olurduki ama istemiyor kiraya neden çıkayım ev alırız diyor ev de çekilişle ne zamana çıkarsa şimdilerde toplam 1 yıl oluyor eskisi gibi değil
Mantık evliliği yanlış bir karar mıdır?