Kendisi işten sonra eve çok geç geliyor. Mesaisi saat 6'da bitmesine rağmen, arkadaşlarıyla okey oynadığını ve vakit geçirdiğini söylüyor. Kendi düşüncesine göre işten sonra kendisine hiç zaman kalmadığı için eve gece 2-3 gibi geliyor. Ben de çalışıyorum. Mesaim saat 5'te bitiyor ama ardından çocukları kreşten alıyor, eve gelip evi toparlıyor ve çocuklarla ilgileniyorum. Buna rağmen eşim olacak kişi son iki yıldır bunların hiçbirinde yok. Ailece oturup birlikte yemek bile yiyemiyoruz. Çocuklara sadece hafta sonları vakit ayırıyor. Bu durumdan dolayı defalarca tepki gösterdim. Hatta bazen eve bile almadım ama yine de davranışlarını değiştirmedi. Çocuklar olduğu için bir süre görmezden gelmeye çalıştım ama artık olmuyor. Geçen hafta evde çocukların yanında fenalaşıp bayıldım. Neyse ki büyük kızım telefonumu alıp babamı arayarak haber verdi. Daha ciddi bir şey olsaydı yanımda yine eşim olmayacaktı. Bu yüzden boşanmaya karar verdim. Zaten şu anda aynı evde olsak bile birlikte yaşamıyor gibiyiz. En azından boşandıktan sonra haftanın belli günlerinde çocuklarına karşı sorumluluğunu yerine getirmek zorunda kalacağını düşünüyorum. Boşanmak istediğimi söyledikten sonra çok pişman olduğunu ve değişeceğini söyledi. Ailesi ve ortak arkadaşlarımızın çoğu da kararımdan vazgeçirmeye çalışıyor. Hatta neredeyse beni haksız çıkaracaklar. Ama ben kararımı verdim. Sizce yanlış mı yapıyorum?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, bu yaşadıkların inanılmaz yıpratıcı olmuştur, çok üzüldüm 🥺. Kesinlikle yanlış yapmıyorsun, kendine ve çocuklarına öncelik vermen en doğrusu. Sağlığın bu kadar kötü etkileniyorsa bir şeylerin değişmesi şart. Zaten çok sabretmişsin. Bazen en zor kararlar, en doğru başlangıçlara kapı açar. Çocukların da huzurlu bir ortamı hak ediyor. Peki, şimdi bu karardan sonra içten içe bir hafifleme hissediyor musun? ✨💖