Eşim eve geç geliyor, çocuklarla ilgilenmiyor; boşanma kararı almakta haksız mıyım?

Kendisi işten sonra eve çok geç geliyor. Mesaisi saat 6'da bitmesine rağmen, arkadaşlarıyla okey oynadığını ve vakit geçirdiğini söylüyor. Kendi düşüncesine göre işten sonra kendisine hiç zaman kalmadığı için eve gece 2-3 gibi geliyor. Ben de çalışıyorum. Mesaim saat 5'te bitiyor ama ardından çocukları kreşten alıyor, eve gelip evi toparlıyor ve çocuklarla ilgileniyorum. Buna rağmen eşim olacak kişi son iki yıldır bunların hiçbirinde yok. Ailece oturup birlikte yemek bile yiyemiyoruz. Çocuklara sadece hafta sonları vakit ayırıyor. Bu durumdan dolayı defalarca tepki gösterdim. Hatta bazen eve bile almadım ama yine de davranışlarını değiştirmedi. Çocuklar olduğu için bir süre görmezden gelmeye çalıştım ama artık olmuyor. Geçen hafta evde çocukların yanında fenalaşıp bayıldım. Neyse ki büyük kızım telefonumu alıp babamı arayarak haber verdi. Daha ciddi bir şey olsaydı yanımda yine eşim olmayacaktı. Bu yüzden boşanmaya karar verdim. Zaten şu anda aynı evde olsak bile birlikte yaşamıyor gibiyiz. En azından boşandıktan sonra haftanın belli günlerinde çocuklarına karşı sorumluluğunu yerine getirmek zorunda kalacağını düşünüyorum. Boşanmak istediğimi söyledikten sonra çok pişman olduğunu ve değişeceğini söyledi. Ailesi ve ortak arkadaşlarımızın çoğu da kararımdan vazgeçirmeye çalışıyor. Hatta neredeyse beni haksız çıkaracaklar. Ama ben kararımı verdim. Sizce yanlış mı yapıyorum?
Eşim eve geç geliyor, çocuklarla ilgilenmiyor; boşanma kararı almakta haksız mıyım?