Eşim sigara yüzünden benden uzaklaştı, tehdit ediyor ve konuşmuyor, bu evlilik nereye gider?

Ben sigara içiyorum, eşim de buna çok karşı. Evlenmeden önce söyledim, bırakmamı istedi, tamam dedim ama bırakamadım bir türlü. Ondan gizli içiyordum, sonra öğrendi. Yemin etti, "Bir daha içtiğini fark edersem, hissedersem dışarıya çıkamazsın, para da vermem." falan tehdit etti beni. Ben de çabalıyorum, bırakmaya çalışıyorum ama olmuyor. 10 gündür konuşmuyoruz. Geçenlerde yanıma gelmeye çalıştı, uzaklaştım ondan, o da belli ki daha da sinirlendi. Şimdi benim olduğum odaya bile gelmiyor, anca ben çıkınca gelir odaya. O beni kısıtladıkça benim daha çok içesim geliyor. Bana destek olmuyor, ben bırakmak için çabalıyorum ama o resmen engel. Ben bıraktıkça benimle kavga ediyor, ben de kendimi sigaraya veriyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ben onu yaptığı o kadar kötü şeye rağmen affediyorum ama o bir sigara için günlerce konuşmuyor, tehdit ediyor.
Eşim sigara yüzünden benden uzaklaştı, tehdit ediyor ve konuşmuyor, bu evlilik nereye gider?