Doğruyu söylersen affedicrm diyor
Eşim söylediğim her lafın altında bir şer arıyor. Evi terk ettim, ne yapmam lazım?
Doğruyu söylersen affedicrm diyor
Eşim söylediğim her lafın altında bişry arıyor
eski ilişkilerimle ilgili yalan söylediğimi düşünüyor ve böyle bir şey yok arkadaşlar
bana doyumsuzsun diyor cinsel anlamda çok iyi öpüşüyorsun diyor
ama daha önce kimseyle gerçekten bişey yapmadım inandıramıyorum sinirlenip evden çıktım ne yapmam lazım
Selamlar,
Eşinizde maalesef çok ciddi bir özgüven problemi var. Siz ne yaparsanız yapın onun için bir şey değişmez. Kendisinin bir şeylerin farkına varması gerekiyor. Demek ki çok kuruntu yapıyor. İnsan neden geçmişe bu kadar takılabilir ki? Varsayalım öpüştünüz. Artık olan olmuş bunun üstünden durmanın anlamı yok. Aslında bu tehlikeli bir süreç. Yarın öbür gün daha fazla kıskançlık krizine girip tepkinin şiddetini arttırabilir. Şimdiden önlem almakta fayda var.
Güven yoksa o evlilikten artık hayır gelmez 10 senedir sonra karşına çıkar 15 sene sonra da karşına çıkar mutlaka patlak verir yani bu yüzden doğru karar duyuyorum hayırlısıysa inşallah Bir de tavsiyelerim olacak sana da gizlisine ulaşamam
Profosyonel bir yardım almanızı tavsiye ederim. Aranızda belli ki güven problemi var. Ayrıca eşiniz ayrıca bir pisiloğa danışsa ve kaygılarını anlatsa çok daha iyi olacak gibi görünmektedir.
Seninle ilgili bir şey mi duymuş hayır ne istiyor anlamıyorum ne kadar sığ bir beyni varmış. Guvenmiyorsa ne diye ozaman evlenmiş bir ömür kafa şişirmek için mi. Haklısın o pişman olana kadar ne yaz ne konuş ayrıca iftira da atıyor yani kendi gibi zannediyor
Bende böyle düşünüyorum çok teşekkür ederim 🥺❤️
Benimle ilgili bişey duymadı arkadaş ortamında otururken herkes pişmanlığını söylüyordu bende eski ilişkilerimden arkadaşlarımdan pişmanım dedim başladı yok ne yaşadın ki pişmansın
Cevap
14Cevap
Bu kadar güvenmiyorsan niye evlilik yapmış
Size karşı madem bu kadar güvensiz neden evlilik yoluna adım attı diye insan merak ediyor. Bu tavırları ile size karşı devam ederse sonu ayrılık gibi görünüyor zaten sizin bir şey yapmanız gerekmiyor onun bu ilişki için bir şey yapması gerekiyor ve siz bu durumda tepkinizi ciddi şekilde göstermeniz lazım. Değişik düşünce yapısı varmış eşinizin..
Tepkimi nasıl gösterebilirim sizce bir fikriniz varsa söylerseniz sevinirim akşam bağırdım ağladım ama umrunda olmadı zaten hala yalan söylüyorsun diyor sonra evden çıkıp hava almaya gittim geri dönüp yatağa yattım geldi yanıma yattı
Bağırmak çözüm değildir. Evi terk edip annenize veya onun annesine gitmek iyi bir tepki olur açıkçası biraz yalnız kalınca aslında siz bir şey demeden kafasına dank eder diye düşünüyorum..
Onun annesine gidemem anneside değişik bir psikolojiye sahip beni sevmiyor kendi anneme gidersem annem anlar kötü olur zaten akşam bu tarz bişry söyledim eğer evinde değilde başka yerde kalırsan gelme geri bu eve dedi
Bence bu şekilde evi terk ederek tepki koymak daha etkili olur yani annenize giderseniz..
Sen niye evden çıkıyorsun guvenmiyorsan git diyeceksin i gidecek böyle bir durumda gdierek onu haklı. yaomissin suçun yoksa sorun çıkaran gitsin evden bahane üretiyor. tartsma. cikarmak. icin belliki
Çok haklısın eve geri dönebilirim yakındayım zaten hava almaya çıktım
bu seninle değil onunla ilgili bir sorun gibi.. bunu iyi yapınca sanirim tecrübeli vs olduğunu düşünüyor.. bu böyle ise konuş onunla bunu kabullenmeyip strese sokmanın anlami yok.. inanamıyorsan ayrılalım de
Eskiler gecmiste kaldi niye irdeleyip duruyor sana guvenimi yok acaba
Güvenini kıracak bişeyde yapmadım ki
Tecrübeli olduğun için içine kurt düşüyor devamli
Ozguven eksikligi var adam da, guven de cabasi. Boynuz yemekten niye korkuyor bu kadar?
Ya onu aldatmayacağımı biliyor geçmişle ne alakası var durumun onu anlamıyorum daha yeni evliyiz birde bana eskiyi doğru anlat seni affedeyim diyor
Eskiden yapmissa yine yapar diyor, kendini oyle ikna etmis. Amac seni konusturup agzindan laf almak
Takıl başkası ile boş ver sana güvenmeyen biri ile gitmez
Gidecek yerin ve çocuğun var mı? Seni hak etmeyen biri ile ömür geçmez.
boş ver canım kurtulmuşsun ben de buna yakın bi sebepten nişan atmıştım hemen boşanma davasını yapıştır derim
Daha yeni evliyiz ama seviyorum
sevdiğini zannediyosun. sigara gibi bağımlılık sadece sizin ki, benimki de yok daha önce yaptın mı diye güvenmemeye başladı sonra onu çözdük kendi arkadaşlarından kıskandı onu çözdük benim kuzenlerimden kıskandı en son benden habersiz instama girip herkesi engelleyip tüm fotolarımı silmiş... 1 kere güven kaybı oldu mu bir daha güvenemiyor insan canım
Hata yapmışın dışarıda ne yapıyorsun
Açık açık sana hakaret eden biriyle aynı evde mi dursaydım
Senden haklısın güven yoksa olmaz Sende şüpheleniyor mu
canım işte robot gibi uzanıp bacaklarını aralasan sesiz sedasiz işini yapsan daha iyiydi kıymetini olurdu
Ölü gibi yat seks yaparken
Suç kendin de o zaman esinin
Gidecek yerin var mı bari
Semin gibisini bulmuş da bunuyor, ben olacam sana prensesler gibi bakarım
eşin yengeç burcu mu
Hayır aslan
Trol
Kendisinde sorun var
Evine dön lan Kezban sabah sabah
A*cık hoşafı insanların evliliğiyle sorunlarıyla dalga geçmemeyi be zamab öğrenicen
Böyle kanka'yu bulup Ben mi dedim git yat altına kesin adam zengindir
Adam benim kocam canım zengin olansa benim çok şükür seni özgüvensiz aptal insan
bana ozguvensiz he? ahahahah😂😂😂
Anca sen gibi özgüvensiz insanlar bu kadar küfür eder erkek Fatma Seni kocandan bile daha çok küfür ediyorsun adım gibi eminim allahin ke. zosu
Güvenmiyo demekki
Aldatacaksan boşan
Kocan tam bir slk
gitme Bi daha
Hangi il
Napıcan ya sg
Ne halin varsa gör 😘
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?