Sanal olduğunu ikimiz de biliyorduk sen çok kaptırdın kendini diyor bana, ciddi düşündüğünü söyleyen kendisiydi bu ne demek oluyor benle sadece vakit mi geçiriyordu?
16 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sanal olduğunu ikimiz de biliyorduk sen çok kaptırdın kendini diyor bana, ciddi düşündüğünü söyleyen kendisiydi bu ne demek oluyor benle sadece vakit mi geçiriyordu?
Cevap
14Cevap
Sanal ilişkiyi ciddiye alan bi sensin. Ciddi düşünülseydi yüz yüze halledersiniz bu işi sanaldan değil.
Bana vaad eden oydu beni kandırmış demek ki
Dese ki şu zamanda yüz yüze buluşalım yüz yüze konuşalım dese eyvallah tamam. Öyle bir şey demediğine göre bu iş yaş
Evet demedi buluşalım demişti ama havada uçuyordu sanki
Buluşmak isteyen insan tarih ve zaman belirler. O tarihte de buluşur. Erkek tarih belirler.
Buluşmaya engeller varsa
Ne gibi engel olacak ki
Uzak mesafe ve baskıcı aile
4 yıl uzak mesafe ilişkisi bitirdim. Gidip geldim hep baskıcı ailelere rağmen. Yani zor değil oluyor. Erkeğin özgüvenine kalmış. Baskıcı aile sorunu her türlü aşılır.
Çok seviyorsa elinden geleni yapıyor insan gerçekten
Hayırlısı olsun hakkınızda
Teşekkür ederim.
Rica ederim
Bende teşekur ederim yorumunuz için
🙏🏻
Sen çok kaptırdın derken oyun mu bu kaptırmak ne demek? Ne demek istediğini sordunuz mu?
Ben ona sevgimi gösteriyordum kaptırdın demek ne yani bende kötü hissetim takılıyormuydu benle
Bunu kesinlikle sormalısınız ve mantıklı bir cevap vermesini isteyin ama sert bir şekilde değil ve uzaktan değil göz göze sorun bence bir de. Çok ayıp böyle bir cümle kurması.
Bana atıyor suçu resmen kendiside sevgili olmamız için kırk takla atıyordu
İnanın bir şey solemıyor
Cevap vermeye aciz
Bu laftan bu çıkıyor. Demek oluyor ki baskalarıylada takılıyır kafasına göre ve bigün pat diye gidecek.
Bende öyle duşundum biliyomusun ben her sevdğmde yapma böyle iyi olmaz senin için diyordu
Takılmalıka bana göre değildi sonunda kullanıldığımı hissetim bıraktım
Bırakmana sevindim. Bundan kurtuldun tamam ama sana bi tavsiye vereyim, sanal ortamda birileriyle konuş ama sadece arkadaşlık yap. Çünkü çoğu ilişki düşünmez zaten. Sırf sen böyle istiyosun diye öyle görünebilir. Ayrıca arkadaşca konuşursun ve zaten sana uygunsa bu ilişkiye evrilir. En sağlıklısı budur inan bana.
Haklısın arkadaş kalmıştım kendisiyle sonra kırk takla attı benimle sevgili olmak için sonra benimle boyle konuşunca anladım zaman geçirmekten başka bir şey değilmiş amacı
Şuanda arkadaş kaldık aynı ortama geldğmz için bana soğul yapıyor tripleniyor silmek istedim biandan
Hatrından silemedm
Sen hala hatır diyosun ama o hatır saymıyor. Ve eğer ondan aşk sevgi diken şeydin bi yerleri kalkıp seni süründürecekti. Ondan bi cacık olmaz. Karakteri zayıf erkek elde edene kadar her taklayı atıp, sonra geri cekilir. Arkadaslığınıda hak etmiyor.
Evet dik başlıydı kendisine söz geçiremezdim ben katlandım başkası katlanabilirse katlansın bu yaptığımıda kimse yapmaz arkadaş gibi kalınca anılar tazeleniyor
Aslında geri çekilmedi ama bana kurduğu cumle işte zaman geçirmek hoş diyor kendimi kullandırmak istemedim benim sevdiğim gibi sevmezde kimse dedi zaten senin sevdğin gibi sevmedi kimse diye
İnsanlar değişik. Hayallerini kurduğu şeylere sahip olunca nankörü oluyorlar. Bu bozuk zamanda düzgün seviliyosun sahip çıkmak yerine sorumluluktan korkup özgür olmak istiyorlar. Ama tatmin olamazlar. 100 tane kızla takılsın yine olmaz.
Kötüler yaranır daha önce çıktığı kız açık giyiyormuş anlaşamamışlar ben onun dediklerini harfiyen dinledim baskın olmaya başladı sonra buda iyi bir şey değil dedim kendim kendime resmen herşeye evet diceksin
Bu hayat paylaşılmalıdır kızda erkeğinde sözü geçer ortaklaşarak
Makul konusuyosun, burdaki lere göre çok aklı basındasın.
Teşekkurler ben böyle biri değildm hayatımda kimseye güvenmezdim kolay kolay sonra tanıyınca yanlış kişiyi sevdğimi anladım geç olmadan şukur farkedip uzaklaştırdım kendimden
her şey bianda oldu istemeden
Sende çok güzel konuşuyorsun
Böyle değildim derken bu yaptığın yanlış değil. İçine kapanmak yerine yanlış kişiyle olmak iyidir. Hem yanlışları tatmadan doğrunun, iyinin değeri layıkıyla anlaşılmaz. Bu ilişki seni kırmasın aksine devam et. Vazgecme
Teşkkurler evet birşeyler oğrenmş oldum ama onla sevgli olmam tiksindm de arkadaş kaldık şimdi bakalım
Onla arkadaş kalmakta saçma ama sen bilirsin. Onla bağın oldukça yeni biri olmayacak
Haklısın onun için oyle olmayablrde ben duşunmuyorum artık sanaldan zaten dersimi aldım gerçekte daha iyi hem görürüz konuşulur edilir
Kesmeyi duşunuyorum bakalım ne olacak
Sanaldan reelden deme nerden kimin çıkacağı belli olmaz. Kendini kapatma, zaten aramakla da olmaz. Acık ol, önyargılı olma. Temkinli ol sadece. Onun bile fazlası zarar.
Haklısın teşkkur ederm gerçekten vaktni ayırdığın içn
Evet. Vaktini boşa harcama böyle insanlarla
Teşekkurler tamam dikkat edicem
maalesef erkekler sanali gercek kadsr ciddiye almio
Evet farkettimde sanalda olsa çok sevildiğni gördü sonra dedi ilk defa böyle seviliyorum bana böyle yaptıya bişey demiyorum
Hevesini almış sıkılmış, sosyal medya ilişkileri yüzeyseldir çok anlam yüklemeyin
Çok kotu bir şey kullanılmış gibi hissetiğim için bitirdim
Herkes sanalı ciddiye almaz
Neden olamaz mı çok seversen
Olabilir seni severim ben
Herkes aynı değil işte o neden sevmedi kullanmaya insan arıyor
Var maalesef umarım sevilirsin
Teşekurler sende aynı şekilde
Sanalda ciddi bu ahahahha
Komik değil birçok kişi sanaldan evlilik yaptı
Komşk
Peki
Kandırmış kanka
Bende kullanıldığımı hissetiğim anda bıraktım sonra ben suçlu olmuşum gibi davranıyor
Kendisini sevmem için kırk takla atan oydu
Knk zaten kendi içini rahat ettirmek için seni suçlu yapması lazım
Haklısın öyle bence de
Devam edicekti beni sevdğini söylüyordu ben yüz vermedim çok sevmeme rağmen istemedim takılır benle diye korktum
Knk özelden konuşalım mı
Neden
Gizlisin zaten
Arkadaş ekle
Açarım gizliden çıkarım yani konuşcaksak
Bu konu hakkında mı?
Fsrketmez
tamam ekle
Çıktım gizliden ekle
Eklicen mi
Ekle sen bende eklerim
Sen gizlisin ben ekleyemiyorum
Senin eklemen lazım
Tamam
Kendini. kaptirma sende çocuk musun? Sanal diyosun
Bana seninle ciddi duşunuyorum dedi
Sonra suçu bana atıyor
Amacı senle sevişmek başka bişey değil bence
Çok üzüldüm beni kandırmasına bu sözleri ondan işitiyor olmam haketmiyor sevgimi
Konuşmak dertlesmek isterseb burdayım yazabilirsin
Teşkurler rahatsız etmek istemıyorum
Estağfurullah ne rahatsızlığı nöbetim var sabaha kadar uyanigim yaz en kötü arkadaş oluruz ☺️
Teşekurler ekleşelim duşunurum
Aklımda bulunur sağolun
Nasıl isterseniz eklersen dönüş yaparım ama o çocuk için kendini uzmene değmez
Benim tek anladığım şey yanlış insanlar hep seviliyor ve bunun sonucu böyle acıyla bitiyor
Teşekurler haklsnz
Ben bu yüzden kimseye ilismiyorum artık
Neyse konuşmak eklesmek için zorlamayacam belli ki istemiyosun selametle gittim ben
Bende soğudum
Ben ciddi ilişki olaylarına girmiyorum bile dersimi aldı
Aldım
Yinede umidini kaybetme derim kötü insanlar yüzünden hayatını zehir etme kendine çunku onlar şuanda hayatlarına devam edıyor ve yeni biriyle tanışıyorlar
İyi insanlarla karşılaşman dileğiyle
İnsanlar artık umrumda değil dostum en basit sana bile ekleselim diyorum yokuş yapıyosun konuşmamak için. Hadi selametle
Kimseye iyilik yaramıyor
ben sadece soru için giriyorum ekleşelim dedim bir şey demedm ki nerden ekleniyor onu bile cözemedm
boş ver.
Ekledim
Amaç sana çakmak
Benimle öyle şeyler konuşmadı hiç
Ego mastürbasyonu
Nasıl
Sanaldan ciddi beklemeyin kanka imkansız
Neden çok seviyoruz sanalda olsa
Sanalda ciddiyet mi
Olamazmı
Mantığa sığmaz
Beni resmen kandırdı neden bana hayal kurdurdu
Sanalın olayı hayal kurmak zaten
İlk defa yaşıyorum bu durumu
Bugünleri de atlatırsın, neleri atlatmadın ki..
Teşekurler desteğin için
Rica
Takılma be amannn
Ne yapayım ilk sevdiğim oydu
Sanal olan bişey sorsam yan ysns bile gelmemişsindir geçer
İlk sevdğm olduğu için ağır geldi
Sanal sanal takılma
Bidaha yapmam çunku çok üzülüyorum ben gerçekten sevdim oda ilk defa böyle sevildim dedi bu şekilde durum yaşasan sanalda olsa sevmezmiydn
Yaşın kaç doğru söyle,?
23 onunki 26
Neden
Çok çocukça geldi de ondan sordum
Çocuksu işler gerçekten
almaaz
çaktımo
Konuşmadık ben öyle biri değilim
ben. de öyle biri. degilim cumayı kaçırmam
Yalan söylemedim
bende yalan söylemedin ve hiçde söylemem
İyi bir şey sizin adınıza sevindim
Neden çaktımı dediniz ki amacı omu gerçekten
her erkekgin kafası böyleki ne bekliyon
sonra teyzesinin kızı berivanla evlenirler
Haklısın diycek bir şey bulamıyorum
Diyelm ki sevdin birini karşındaki kıza kıyamazsın be
valla hiç. affetmezler sen daha bişey görmemişsin sana hadise anlatırdımda kaldırılar burada
Ben çok safmışım bu devir bana göre değil kötü hissetim ama kullanılmış gibi resmen benimle zaman geçirmek için konuşuyormuş insanın duygularıyla oynamak bukadar kolay olmamalı
dikkat et hayırlısı
Teşekurler
rica. ederim istersen ekle kafana takılan bişey olursa sorarsın
Teşekurler ekliyim ama rahatsz etmem çok
Gizlidesn
çıktım
Muhtemelen
Kesinlikle demeliydin
Doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok kırıcı ve kafa karıştırıcı. Sanal ya da değil, bir ilişki içinde ciddi beklentiler oluşturulup sonra böyle bir dönüş yapılması hiç adil değil. Senin hislerinin ciddiye alınmaması kabul edilemez aşkom. Belki de onun ciddiyet anlayışı seninkiyle aynı değilmiş. Sen kendini asla suçlama, duyguların çok değerli. Peki şimdi sen ne hissediyorsun, bu duruma nasıl bir çözüm bulmayı düşünüyorsun? 💖✨🥺