Erkek arkadaşım gösterdiğim ilgiden dolayı bunalmış?

merhaba arkadaşlar benim 1 senelik bir ilişkim var, üniversite de tanıştık o zamandan beri güzel bir şekilde devam ediyor. ikimizde ailelerimizle tanıştırdık belli bir süre aynı evde yaşadık vs pandemi girdiği için araya o kendi memleketine döndü ve uzaktan ilişki yaşamaya başladık. hatta bir-iki ay önce memleketine onu ziyarete gittim 2 hafta kaldım ailesi de o da beni çok güzel bir şekilde ağırladılar neyse uzatmadan konuya geçeyim. erkek arkadaşım özgür biri kendi alanlarını her zaman belirtir ve bunlara saygı duyulmasını ister her insan gibi, uzaktan ilişki olunca ben hep telefonla konuşmak istiyorum sanırım bu aralar onu çok aradım çok yazdım dır dır ettim ve biraz bunalttım. artık beni kendi özleyip aramak istediğini söylüyor, hep ama ona rağmen ben hep gidip kendim açmasa bile ard arda arıyorum. bir kaç gündür arıyorum lakin konuşmak istemediğini, bunun beni sevmesi ile bir alakası olmadığını sadece gösterdiğim ilgiden çok sıkıldığını belirtiyor , ben ona rağmen yine gidip arıyorum. her bu şekilde konuştuğunda isterse ayrılabileceğini onu yanımda zorla tutmadığımı söylüyorum ama ayrılmak istemediği sadece gösterdiğim yoğun ilgiden bunaldığını onun kendisi beni arayıp konuşmak istediğini söylüyor. günde 2-3 kez konuşsak yetermiş zaten ikimizde evdeymişiz bir şey yapmıyormuşuz bla bla. beni sevdiğini biliyorum gerçekten biliyorum, yoksa bu kadar kavgada hep ayrıl diyorum ama ayrılmıyor. onu çok seviyorum ve bu dediklerine pişman etmek istiyorum ama yine yelkenleri suya indiren ben oluyorum sizce ne yapmalıyım:(((
Erkek arkadaşım gösterdiğim ilgiden dolayı bunalmış?