4 yıllık iyi giden ilişkimi boy takıntısı ve gelecek kaygısı yüzünden bitirmeli miyim?

Evet doğru okudunuz. İyi bir ilişkim var, hiçbir zaman karşımdaki erkekten bir gün ne bir şiddet ne de bir kötü davranış gördüm. Lise ve üniversite dönemlerimiz beraber geçti. Bir dediğimi hiç iki etmedi. Şu an 20 yaşındayız ikimiz de. Ama üniversiteden geldiğimden beri kafam biraz allak bullak. Büyüdükçe insan bazı konularda daha çok aydınlanıyor. Babamın akrabalarından bir çocuk var, asker ve boyu posu çok yerinde. Benim sevgilimle biz lisede tanıştığımız için sonradan uzamasını beklerken uzamadı ve bu hep içime dert oldu, yanında topuklu giyememek. Tabii ki tüm bunlar elinde olmayan şeyler, yine parasının şu an olmaması da normal. Ama bana ileride vaat ettiği hayatı çok da istemiyorum, sadece belki de beni sevmesine çok alıştım. Ve bu düşüncelerden kurtulup kader ne derse o olsun diyorum çünkü ikisi de çok iyi erkekler. Siz ne dersiniz bu konuyla ilgili?
4 yıllık iyi giden ilişkimi boy takıntısı ve gelecek kaygısı yüzünden bitirmeli miyim?