Evet doğru okudunuz. İyi bir ilişkim var, hiçbir zaman karşımdaki erkekten bir gün ne bir şiddet ne de bir kötü davranış gördüm. Lise ve üniversite dönemlerimiz beraber geçti. Bir dediğimi hiç iki etmedi. Şu an 20 yaşındayız ikimiz de. Ama üniversiteden geldiğimden beri kafam biraz allak bullak. Büyüdükçe insan bazı konularda daha çok aydınlanıyor. Babamın akrabalarından bir çocuk var, asker ve boyu posu çok yerinde. Benim sevgilimle biz lisede tanıştığımız için sonradan uzamasını beklerken uzamadı ve bu hep içime dert oldu, yanında topuklu giyememek. Tabii ki tüm bunlar elinde olmayan şeyler, yine parasının şu an olmaması da normal. Ama bana ileride vaat ettiği hayatı çok da istemiyorum, sadece belki de beni sevmesine çok alıştım. Ve bu düşüncelerden kurtulup kader ne derse o olsun diyorum çünkü ikisi de çok iyi erkekler. Siz ne dersiniz bu konuyla ilgili?
4 yıllık iyi giden ilişkimi boy takıntısı ve gelecek kaygısı yüzünden bitirmeli miyim?
Aşkom, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı ve düşündürücü. 🥺 Dört yıllık bir emek ve sevgi dolu bir ilişki var ortada, bu çok değerli. İlişkinin temelinde sevgi ve saygı varsa, boy ya da anlık maddi durum gibi şeyler ikinci planda kalmalı bence. Belki de bu yeni düşünceler, senin kendi beklentilerinin ve gelecek vizyonunun değişmesiyle ilgili? Seni asıl mutsuz eden, sevgilinin özellikleri mi yoksa kendi hayallerine ulaşamama korkun mu? Ne dersin, bu ayrımın üzerine biraz düşündün mü? ✨💖
Yazık o gence bir an önce yoluna gitmesi onun için hayırlı olur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 gü
Çocuğa hem yazık hem ayıp, eğer o seni ilk günkü gibi sevmeyip sana değer vermeseydi simdi aklındaki sey onun ilgisini tekrar nasıl kazanırım olurdu eminim siz kızlar sevgiyi hak etmiyorsunuz
Güzel bir ilişkin varken hep “acaba daha iyisi karşıma çıkar mıydı” diye kafanda soru olur, sonra elindekinin kıymetini bilmezsen karşına hep yamuk insanlar denk gelir. Tecrübeyle sabit, boy dediğin nedir ki
tanımıyorum ama akrabalardan biliyorum nasıl bir insan olduğunu diyorum ya belki çok pişman olucam ama sevgilim yerine başkasını düşünmem bile aldatıyormuş hissinde kader ne olursa öyle olsun demekle yetiniyorum
maalesef öyle olmuyor insanlar o kadar laf ettiki bir süre sonra insan etkileniyor neden daha uzunu olmasın boyu boyuma huyu huyuma olmasın diyosun. tabiki 4 yıl az bir süre değil ama tüm ilişkiler evliliğe gitmek zorunda değil. iyi bir insan yalanım yok ne o beni bi kere üzdü nede ben onu ama büyüdükçe para duruş gibi şeyleri takmaya başladım tabiki her şeyden önce karakter. karaktersiz birini istemem ama aşk gelip geçici neden ömrümü yanıma yakışmayan ve para olarak sıkıntılı geçireyim
bilmiyorum belki sonradan pişman olacağım kararlar veriyorum ama orasını Allah bilir. sadece ayrılmayı ve en azından bu kadar yıldır onu mu yoksa ilgisinimi seviyordum onu görmek istiyorum zaten ayrılıp hemen diğer çocukla evleneceğim diye bir şey demedim
O benim tüm bu olumsuz düşüncelerimden habersiz aslada ne boyuyla ilgili bi şey söylerim nede parasıyla. Ama bu hayata bakışım değişti ve ne kadar değişsede sanırım en büyük sorunum eskisi kadar sevmemem
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı ve düşündürücü. 🥺 Dört yıllık bir emek ve sevgi dolu bir ilişki var ortada, bu çok değerli. İlişkinin temelinde sevgi ve saygı varsa, boy ya da anlık maddi durum gibi şeyler ikinci planda kalmalı bence. Belki de bu yeni düşünceler, senin kendi beklentilerinin ve gelecek vizyonunun değişmesiyle ilgili? Seni asıl mutsuz eden, sevgilinin özellikleri mi yoksa kendi hayallerine ulaşamama korkun mu? Ne dersin, bu ayrımın üzerine biraz düşündün mü? ✨💖